Iulia Albu a pus vedetele la zid! Cine a suparat-o tare: "Parul ei nu pare spalat. Nu poti sa te prezinti in asa hal"

Asa cum ne-a obisnuit, in fiecare joi, Iulia Albu a luat vedetele la puricat si le-a analizat tinutele purtate la cele mai ravnite evenimente mondene.
Andreea Raicu - "Are o rochie simpla si foarte urata, dar potrivita pentru o tinuta de zi. Ar fi trebuit sa poarte pantofi. Va primi o nota de 2".
Antonia - "Are un costum interesant, in dungi. E un costum purtat cum trebuie. Imi place cum ii vine ceea ce poarta. Nota mea pentru Antonia e 7".
 
Lili Sandu - "Ce sa mai vorbim de geanta, e groaznic. Silviu arata foarte bine. Aceasta rochie e menita sa nu fie accesorizata cu o curea in talie. Nota mea pentru Lili Sandu e 3". 
Raluca - "Are o tinuta interesanta, imi place ca poarta alb. Are un look fresh. Singurul lucru care ma deranjeaza e acea poseta neagra.  Nota mea pentru ea e 5".
Claudia -  "Nu poti sa te prezinti in asa hal, de bataie de joc la un party. Nu trebuie sa purtati acele tocuri daca nu sunteti semi-anorexice. Parul ei nu pare spalat si nici coafat. De asemenea nu a fost vopsit. De manichiura nici nu mai zic. Va primi trofeul Bau".
 
Lavinia Pirva - "Sunt bulversata de aceasta tinuta. Poarta cea mai urata rochie pe care am vazut-o in viata mea. Probabil ca vrea sa atraga atentia. Lavinia Pirva va primi un minus infinit"
Oana Matache - "Nu am mai vazut de mult timp o mireasa machiata atat de frumos. Asa trebuie sa arate o mireasa. Rochia ii vine foarte bine si e accesorizata foarte bine. Ii voi da un trofeu Wow".
viewscnt

Pentru tine

Parteneri