Iulia Albu a analizat rochia purtata de sotia lui Brenciu in ziua nuntii! Vezi ce spune fashion editorul


Duminica a fost mare sarbatoare in familia lui Horia Brenciu! Cantaretul s-a casatorit cu Alice Dumitrescu, femeia care i-a daruit si o fetita. Ca nicio “mireasa mondena”, Alice a optat pentru o rochie roz.

Realizatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”, a analizat tinuta sotiei lui Horia Brenciu si, culmea, pe de o parte a felicitat-o!

Realizatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”, a analizat tinuta sotiei lui Horia Brenciu si, culmea, pe de o parte a felicitat-o!
“Desi rozul nu este o alegere tocmai fericita pentru silueta doamnei Brenciu, apreciez faptul ca nu a ales albul precum si faptul ca a optat pentru o proportionare corecta data mai ales de lejeritatea partii superioare din dantela. Ar fi multe de discutat insa principala trasatura a acestei tinute imi pare a fi o abordare usor deplasata a zonei “Barbie Doll”, mai ales in contextul coafurii si a machiajului. Un plus pentru aparenta nota de discretie fireste, in masura in care zilele urmatoare, nu vor contrazice acest fapt”, a explicat Iulia Albu

“Desi rozul nu este o alegere tocmai fericita pentru silueta doamnei Brenciu, apreciez faptul ca nu a ales albul precum si faptul ca a optat pentru o proportionare corecta data mai ales de lejeritatea partii superioare din dantela. Ar fi multe de discutat insa principala trasatura a acestei tinute imi pare a fi o abordare usor deplasata a zonei “Barbie Doll”, mai ales in contextul coafurii si a machiajului. Un plus pentru aparenta nota de discretie fireste, in masura in care zilele urmatoare, nu vor contrazice acest fapt”, a explicat Iulia Albu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri