Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici. Ioana Ginghina a primit-o pe cea mai mica din istorie!


Iulia Albu a acordat o noua serie de note mici. Ioana Ginghina a primit-o pe cea mai mica din istorie!

Iulia Albu a fost invitata la emisiunea "WOWbiz", ca in fiecare joi, pentru a acorda note vedetelor.

 

De aceasta data, doua celebritati au primit cea mai mica nota din istoria rubricii: minus infinit.
In schimb, sotii Ciucu au primit doar cuvinte frumoase: "Fusta este putina batranicioasa, iar la un garden party nu este indicat sa porti pantofi cu toc ascutit. A facut cateva greseli majore si asta conteaza. Are nota 4,2 de la mine. El in schimb este aproape impecabil, dar nu stiu daca barba avea ce sa caute acolo. In fine, per total ii dau un 8,5".
##VIDEO7810##
Manuela Harabor a primit o nota destul de mica de la fashion editorul WOWbiz: "Este ceva extrem de neglijent in aceasta tinuta. Se vede ca a incercat mai mult decat altii, n-a luat pantofi cu toc si asta e bine. Rochia aceea n-are ce cauta, iar umbrela aceea de ploaie este praf.
E de apreciat ca a optat pentru o palarie, dar va primi nota -3."
Nico a fost cea care a primit cea mai mica nota: "Aceasta haina de mamaita te face sa te doara sufletul cand vezi asa ceva. Pentru aceasta tinuta merita un minus infinit".
Nici Ioana Ginghina si Alexandru Papadopul nu au fost feriti de comentariile acide: "Eu nu stiu daca ea vine de la cabaret sau de la un spectacol de sueta.
Nu stiu ce cauta fata ei acolo si e imbracata ca la groapa de nisip, asa cum o imbrac si eu pe fata mea cand o duc acolo. Ioana a avut cea mai slaba aparitie de la acest eveniment si merita minus infinit."

De aceasta data, doua celebritati au primit cea mai mica nota din istoria rubricii: minus infinit.

In schimb, sotii Ciucu au primit doar cuvinte frumoase:" Fusta este putina batranicioasa, iar la un garden party nu este indicat sa porti pantofi cu toc ascutit. A facut cateva greseli majore si asta conteaza. Are nota 4,2 de la mine. El in schimb este aproape impecabil, dar nu stiu daca barba avea ce sa caute acolo. In fine, per total ii dau un 8,5".

##VIDEO7810##

Manuela Harabor a primit o nota destul de mica de la fashion editorul WOWbiz:" Este ceva extrem de neglijent in aceasta tinuta. Se vede ca a incercat mai mult decat altii, n-a luat pantofi cu toc si asta e bine. Rochia aceea n-are ce cauta, iar umbrela aceea de ploaie este praf. E de apreciat ca a optat pentru o palarie, dar va primi nota -3."

Nico a fost cea care a primit cea mai mica nota:" Aceasta haina de mamaita te face sa te doara sufletul cand vezi asa ceva. Pentru aceasta tinuta merita un minus infinit".

Nici Ioana Ginghina si Alexandru Papadopul nu au fost feriti de comentariile acide:" Eu nu stiu daca ea vine de la cabaret sau de la un spectacol de sueta. Nu stiu ce cauta fata ei acolo si e imbracata ca la groapa de nisip, asa cum o imbrac si eu pe fata mea cand o duc acolo. Ioana a avut cea mai slaba aparitie de la acest eveniment si merita minus infinit."

 


Abonează-te pe

Citește și:

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri