Iubita lui Oltin de la Exatlon are afaceri de milioane de euro! Catalina a lasat cariera de fotomodel si a fondat o companie de succes!


Catalina, iubita lui Oltin de la Exatlon, conduce o agentie de publicitate pe care a infiintat-o in anul 2000.

 

WOWbiz.ro a dezvaluit ca iubita lui Oltin de la Exatlon, Catalina, este un fost fotomodel de succes din anii 90. Dupa ce si-a incheiat cariera de manechin, aceasta a organizat, pentru cativa ani, un festival de moda, „Look of the Year”, dupa care a decis sa intre in alt gen de afaceri, devenind partener intr-o agentie de publicitate. 

Iubita lui Oltin de la Exatlon. Catalina si-a deschis afacerea in urma cu 18 ani

„Dupa ce am renuntat la Look of the Year, am facut o pauza de un an si, la un moment dat, m-am intalnit cu Pila (Costin Popescu, actualul partener din agentie) si am inceput sa vorbim despre carti de grafica, pentru ca eu am facut la Munchen o scoala de grafica si fostul meu sot era art director si fotograf. Asa ca m-am gandit: ce stiu eu sa fac, in afara de modelling si de organizare de evenimente de fashion? Impreuna cu Pila am demarat agentia de publicitate, am inceput cu o secretara, un client, iar acum avem una dintre cele mai creative agentii independente din Romania”, a dezvaluit Catalina intr-un interviu.

Iubita lui Oltin de la Exatlon. Colaboreaza cu branduri celebre

Dupa de a parasit lumea modei, iubita lui Oltin de la Exatlon a devenit asociat intr-o agentie de publicitate, detinand o treime din afacere. Agentia lucreaza cu zeci de branduri celebre, de la banci pana la fabricanti de vin. “Agentia a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 1,61 Milioane EUR, insa jumatate din cifra de afaceri este reprezentata de serviciile de creatie si strategie ale companiei. Veniturile din serviciile agentiei au fost la sfarsitul anului trecut de 751,77 Mii EUR. Pe prima jumatate din 2010, agentia spune ca a tras linie sub o cifra de afaceri de 1,15 Mil. EUR, si 406,3 Mii EUR venituri din serviciile proprii, un an mai bun comparativ cu precedentul care se incheia la o cifra de afaceri cu doar 450.000 EUR mai mult”, s-a scris despre afacerea iubitei lui Oltin Hurezeanu.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”.  Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri