Iti vine sa crezi? Cafeaua da dependenta! Uite cum este posibil!

Iti vine sa crezi? Cafeaua da dependenta! Uite cum este posibil!
Iti vine sa crezi? Cafeaua da dependenta! Uite cum este posibil!

Cercetatorii britanici sustin ca a crescut consumul de cafea datorita faptului ca acest obicei da dependenta.

 

In urma unui studiu, o treime din persoanele intervievate au afirmat ca trebuie sa-si inceapa ziua cu o ceasca de cafea, iar una din 10 femei a declarat ca nu poate trai fara cafea. 80% din oamenii din lumea intreaga consuma cafea, iar acest fapt se datoreaza in mare masura efectului psihostimulant al cafelei. Un pahar mare de cafea contine 300 mg cafeina, in vreme ce o ceasca de cafea obisnuita, preparata acasa, contine mult mai putin din aceasta substanta (circa 100 mg pentru cafeua la filtru, 80 mg pentru un espresso, 65 mg pentru cafeaua instant).
Sursa: ZiarulRing.ro

In urma unui studiu, o treime din persoanele intervievate au afirmat ca trebuie sa-si inceapa ziua cu o ceasca de cafea, iar una din 10 femei a declarat ca nu poate trai fara cafea. 80% din oamenii din lumea intreaga consuma cafea, iar acest fapt se datoreaza in mare masura efectului psihostimulant al cafelei. Un pahar mare de cafea contine 300 mg cafeina, in vreme ce o ceasca de cafea obisnuita, preparata acasa, contine mult mai putin din aceasta substanta (circa 100 mg pentru cafeua la filtru, 80 mg pentru un

espresso, 65 mg pentru cafeaua instant).

Sursa: ZiarulRing.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Care este motivul de liniște pentru Ștefan Bănică Jr. Unde își încarcă acesta bateriile: “Observ că unii își vând liniștea de acasă.”

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies