Îți plac cărțile scrise de Colleen Hoover? Atunci alege și volumul Totul începe cu noi

Îți plac cărțile scrise de Colleen Hoover? Atunci alege și volumul Totul începe cu noi
Îți plac cărțile scrise de Colleen Hoover? Atunci alege și volumul Totul începe cu noi

Dacă îți plac poveștile de dragoste diferite, atunci probabil ai citit deja cărți scrise de Colleen Hoover.

Autoarea este considerată o adevărată revelație a ultimilor ani, așa că dacă nu ai citit-o până acum, îți recomandăm cărțile ei. Pentru cititorii fideli, vestea bună este că se pot bucura de un nou volum, probabil extrem de așteptat: Totul începe cu noi, continuarea romanului Totul se termină cu noi. În noul volum, cititorii pot afla ce s-a întâmplat cu personajele lor preferate. Înainte de a-ți prezenta noua carte, am vrea să îți aducem aminte ce s-a întâmplat în prima parte a poveștii.

 

Protagonista cărții, Lily este o tânără care nu a avut o viață tocmai ușoară și care a muncit întotdeauna din greu pentru a-și realiza visurile. După absolvirea liceului, pașii au purtat-o la Boston, unde și-a deschis propria afacere. Crede că viața sa este liniștită și mulțumitoare, până să îl întâlnească pe Ryle Kincaid, un neurochirurg încântător, care îi va schimba viața. Ryle este încăpățânat și arogant, dar are și părți bune. Este sensibil și foarte inteligent, ceea ce o atrage pe tânără. Ryle nu vrea o relație amoroasă, cu atât mai mult pe termen lung, însă

Lily pare că îi schimbă gândirea. Timpul trece, iar tânăra devine tot mai curioasă în legătură cu trecutul lui Ryle și vrea să afle cu orice preț ce s-a întâmplat cu adevărat. Numai că, în curând își amintește de prima ei iubire, Atlas, iar aceste gânduri nu au fost întâmplătoare: Atlas revine în viața lui Lily și relația ei cu Ryle este în primejdie.

Al doilea roman, Totul începe cu noi, îi prezintă pe Lily și Ryle cum încearcă să păstreze o relație bună pentru fiica lor și să împartă custodia acesteia. Numai că tânăra este mai confuză ca oricând: Atlas a revenit în viața ei și se pare că își vor relua povestea de iubire. Numai că în mintea lui Lily apar și gânduri mai puțin fericite, având în vedere că Ryle nu dorește ca un alt bărbat să îi ia locul în viața ei și a fiicei sale.

 

Astfel, romanul Totul începe cu noi este scris din perspectiva lui Lily și Atlas și prezintă mai în detaliu trecutul lui Atlas. Este descrisă și povestea lui cu Lily, care deși este frumoasă, este amenințată constant de Ryle, care îl consideră responsabil de eșecul căsătoriei sale.

 

Dacă ți-am atras atenția și vrei să afli ce se întâmplă cu personajele tale preferate sau dacă vrei să citești cărți de dragoste deosebite, atunci trebui să știi că poți comanda și alte carti de Colleen Hoover, pe care cu siguranță le vei citi cu sufletul la gură. Cu siguranță vei înțelege de ce autoarea este atât de apreciată și de ce cărțile ei se epuizează rapid din stoc în primele zile de la lansare. Sunt cu adevărat povești de dragoste care merită toată atenția ta.

 

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/short-haired-girl-white-t-shirt-with-smile-reading-book-while-sitting-soft-bean-bag_11932638.htmCitește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Lis vorbește despre relația pe care o are cu mâncarea: „Nu am avut ce mânca. Pentru mine mâncarea este supraviețuire. Este una dintre singurele mele plăceri.”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies