ISTERIE ÎN RÂNDUL FEMEILOR! Aceasta este DIETA LUI DUMNEZEU! Cât poţi SLĂBI dacă urmezi meniul Creatorului


Un regim alimentar despre care se tot vorbeşte în ultima perioadă a luat cu asalt în special Statele Unite ale Americii. Cel care l-a inventat spune că dieta lui Dumnezeu, aşa cum numit-o el poate duce la pierderea a 10 kilograme în doar 40 de zile.

Nutriţionistul spune că nu ar trebui să mâncăm atunci când suntem furioşi sau tensionaţi, întrucât emoţiile negative interfereză cu digestia şi slăbesc sistemul imunitar.

 

Jordan Rubin mai precizează că a conceput acest regim după nenumărate încercări zadarnice de a găsi un tratament pentru boala Crohn, o afecţiune cronică a tubului digestiv.

Citeste si: HOROSCOP CASSANDRA 21-27 IANUARIE 2019. Mulţi nervi, certuri în cuplu, probleme la serviciu şi vizite la medic

 

Rubin s-a inspirat dintr-o altă parte a Vechiului Testament (Cartea Leviticului) pentru alcătuirea programului de slăbire. Pe lângă îmbrăţişarea unui regim alimentar "natural", adepţii acestei diete trebuie să renunţe la exerciţiile de aerobic, la pasta de dinţi cu fluor, la antiperspirante şi chiar la duş. Dieta mai include o doză zilnică de argilă care conţine organisme “benefice tractului digestiv", produs de o firmă din Florida.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri