Irisha îl atacă pe Zanni după eliminarea de la Survivor România: "Are mintea ascuțită"


Irisha a fost eliminată de la Survivor România, însă îl atacă pe Zanni după întoarcerea în România.


In articol:

Irisha a fost eliminată de la Survivor România și îi acuză pe băieții din echipa Faimoșilor de strategii la adresa ei. Mai precis, frumoasa brunetă susține că Zanni a fost cel care a dorit plecarea ei, având în vedere că devenise prietena Elenei Marin.

Irisha îl atacă pe Zanni după eliminarea de la Survivor România

Irisha a părăsit competiția Survivor România după doar o lună și o săptămână în Republica Dominicană. Fosta Faimoasă îl acuză pe Zanni de strategii plănuite din timp, mai ales că aceasta începuse să se împrietenească cu Elena Marin, rivala artistului.

Chiar dacă Irisha era o parte importantă a echipei, aducând puncte de fiecare dată, anumiți colegi din echipa Faimoșilor au dorit ca ea să plece acasă.

”Eu am dat tot ce-am putut, s-a văzut pe trasee, dar dacă săptămâna asta sau cea care urmează, fetele nu vor aduce puncte, o să taxez băieții care m-au votat”, a declarat Irisha.

Citeste si: Vera și Sindy de la Survivor România, victime ale hackerilor!

Se pare că Irisha a avut o serie de conflicte cu Zanni, după ce acesta a observat apropierea dintre Elena Marin și Faimoasă.

"Puțin dificil și complex este Zanni. Are mintea ascuțită, i-am zis de la început. În momentul în care am vorbit o zi, două, trei i-am zis: `Zanni, vezi că ai mintea foarte ascuțită`.  Și s-au adeverit spusele mele”, a precizat Irisha.

survivor romania irisha declaratii
Irisha îl atacă pe Zanni după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: fanatik.ro]

Irisha a dezvăluit, de asemenea, și pe cine vede în finala Survivor România 2021, atât din echipa Faimoșilor cât și din echipa Războinicilor.

"Văd mai mulți câștigători, văd și pe cineva de la Războinici, pentru că sunt mulți foarte buni pe traseu. Câștigătorul trebuie să aibă un pachet.

Citeste si: Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele imagini cu fetița!

Din echipa noastră cred că e Culiță, Elena, Zanni și de la războinici, Marius și, poate, Andrei. Eu pe ăștia îi văd finaliști, chiar abia aștept să vină finala, să văd dacă am dreptate”, a spus Irisha.

Irisha recunoaște că nu împărțea mâncarea cu ceilalți colegi și de aceea s-a adăugat un motiv în plus la eliminarea ei din competiție.

”Raluca împărțea mâncarea, cred că era un mod de a nu fi votată. Au fost două săptămâni în care nu a adus puncte aproape deloc, dar a compensat cu mâncarea pentru a se apropia de băieți”, a mai spus Irisha.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Vera și Sindy de la Survivor România, victime ale hackerilor!

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Ana Porgras, dezvăluiri neașteptate despre Survivor România: "Sunt atât de multe momente"

Maria, dezvăluiri incendiare despre Alexandra la Puterea Dragostei! "Are iubit acasă"

Georgiana Elisei l-a părăsit definitiv pe Jador de la Survivor România!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Când se plantează lavanda
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri