Irina Rimes, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost externată: „Umflată la față, vânătă pe sub ochi...”


Ce a pățit vedeta.


In articol:

Cântăreața Irina Rimes a ajuns marți, în ultima zi din 2019, în spital cu hemoragie internă și a fost operată de urgență. Ea a fost externată joi. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea, după ce și-a speriat teribil fanii.

Artista a trecut prin spaime cumplite, iar în urmă cu puțin timp a povestit ce a pățit:

Citeste si: Tragedie în familia lui Connect-R: „Am mai avut un copil care a murit...”

Citeste si: EXCLUSIV! Irina Rimes, internată de urgenţă la spital şi urmează să fie operată

Citeste si: Cine este fostul soț al Irinei Rimes? L-ai văzut de nenumărate ori, dar nu știai cine este!

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze.

Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au scos tubul din burta, m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânată pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”. Am stat să ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea.

 

Irina Rimes le-a mulțumit celor care s-au rugat pentru ea

Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas.

Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă, după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură.

Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc dr Alexandru Filipescu și dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper ca 2020 să fie anul în care vă voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!”, este mesajul postat de Irina Rimes.

 


Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Irina Rimes, internată de urgenţă la spital şi urmează să fie operată

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

România, reprezentată la Milano Fashion Week: piesa INNEI, „Iguana”, în show-ul Versace

Cine este fostul soț al Irinei Rimes? L-ai văzut de nenumărate ori, dar nu știai cine este!

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „În palme”, filmat în Istanbul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri