Irina Loghin este în doliu. Sora ei s-a stins din viață, la început de an


Irina Loghin traversează momente grele, după ce sora acesteia s-a stins din viață. În anul 2016, interpreta de muzică populară a mai trecut printr-un deces, cel al surorii sale mai mari, care era paralizată la pat. Îndrăgita cântăreață provine dintr-o familie cu șase copii, fiind patru surori și doi frați.


In articol:

Celebra cântăreață de muzică populară, Irina Loghin, și-a iubit sora necondiționat, aceasta fiind cea care avea grijă de toți cei cinci frați și surori. În 2016, artista a trecut prin decesul unei alte surori, cea care era imobilizată la pat.

În urmă cu puțin timp, Irina Loghin și-a împlinit un vis, acela de a deveni bunică la vârsta de 83 de ani. Artista s-a rugat zi de zi la Dumnezeu pentru a-i îndeplini această dorință.

Irina Loghin, pregătiri pentru botezul nepoatei sale

Deși este nevoită să treacă prin acest necaz, Irina Loghin își dorește să se bucure de creștinarea nepoatei ei, născută de fiica sa, Irinuca.

Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 83 de ani, a vrut de mult timp să devină bunică.

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor.

Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a declarat Irina Loghin.

Citește și: “Cea mai mare bucurie!” Irina Loghin a devenit bunică la vârsta de 83 de ani. Interpreta va petrece Revelionul lângă nepoțica sa

Irina Loghin este în doliu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Dacă aș fi avut nevoie, m-aș fi dus la bancă să iau din banii mei, nu că am împrumutat" Ce pensie are Mioara Velicu. Artista a avut o primă reacție la zvonul că s-ar fi împrumutat de la bancă

Fiica Irinei Loghin a devenit mamă pentru prima oară

Nepoata Irinei Loghin a fost botezată cu numele Ana, iar pentru a veni pe lume, Irinuca și soțul ei, Bogdan Barbu, au urmat un tratament medical. Totodată, aceasta este și prima nepoțică a solistei, care voia nespus de mult moștenitori. Irinuca i-a îndeplinit visul la trei ani de la căsnicia cu soțul ei, Bogdan Barbu. Bărbatul este un coleg de muncă, care a reușit să o cucerească. Nașii spirituali ai Irinucăi și ai lui Bogdan sunt Alina și Romeo de la trupa Alesis. Mai mult decât atât, tot ei sunt și nașii micuței Ana, nepoțica Irinei Loghin, potrivit cancan.ro.

Citește și: “Dă energie și elasticitate feței.” Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

Irina Loghin este în doliu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu.” Jo a trecut printr-o intervenție de eliminare a gușei


Abonează-te pe

Citește și:

“Cea mai mare bucurie!” Irina Loghin a devenit bunică la vârsta de 83 de ani. Interpreta va petrece Revelionul lângă nepoțica sa

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

"Dacă aș fi avut nevoie, m-aș fi dus la bancă să iau din banii mei, nu că am împrumutat" Ce pensie are Mioara Velicu. Artista a avut o primă reacție la zvonul că s-ar...

Cine este IRINA LOGHIN. "Şi astăzi, dacă îmi dai o sapă în mînă şi mă trimiţi pe un rînd să sap, nu se ţine nimeni de mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri