Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”

Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”
Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”

Tânăra își ajută tatăl din punct de vedere financiar.

Venirea Irinei Columbeanu în țară a reprezentat un moment extrem de emoționant atât pentru tatăl său, cât și pentru cei de acasă, care o știu pe Irinuca încă de când era mică, atunci când era o prințesă răsfățată de fostul milionar. Acum, Irinel și Irina Columbeanu au fost invitați în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclsuive, acolo unde au oferit declarații emoționante despre legătura puternică dintre ei doi.

Irina Columbeanu, sprijin financiar pentru tatăl său

Citește și: Irina Columbeanu, primele declarații după întoarcerea în țară! Fiica lui Irinei Columbeanu vorbește despre revederea emoționantă cu tatăl său, despre viața în America și planurile sale de viitor

Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie
Irina și Irinel Columbeanu[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Cum este viața din America pentru Irina Columbeanu. Ce calități a moștenit aceasta de la tatăl ei. „Este foarte inteligent.”

Tânăra în vârstă de 17 ani are un job în America, în cadrul unui restaurant italian. Astfel, fiica lui Irinel Columbeanu îi trimite tatălui său din bănuții pe care îi câștigă.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Irina Columbeanu: Noi am întreținut conexiune prin apeluri video și prin mesaje.

Suntem la fel de apropiați. Sunt hostess la un restaurant italian. Dau meniuri și fac chestii din astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez.

Irinel Columbeanu: Sunt foarte fericit să constat că a crescut o domnișoară în toată regula. ”, au declarat Irina și Irinel Columbeanu.  

Irina Columbeanu, recunoscătoare pentru sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut pentru ea

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1744/20413768/1/irinel-columbeanu-si-irina.jpg

Tânăra domnișoară își aduce aminte foarte bine de copilăria fericită alături de tatăl său, care din păcate, astăzi se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Irinuca îi este recunoscătoare lui Irinel Columbeanu pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea și pentru familia sa.

Adiță Voicu: Ești recunoscătoare pentru ce a făcut tatăl tău pentru tine când erai mică?

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Irina Columbeanu: Enorm de mult. Nu aș exista aici dacă n-ar fi tatăl meu. Sunt enorm de recunoscătoare. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu. A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îți mulțumesc că știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră.

Adiță Voicu Îți mai amintești ce sfat îți dădea înainte să pleci?

Irina Columbeanu: Să nu mă schimb în ce vrea lumea să mă schimb, ci să rămân cum sunt eu și să fiu bună ca suflet și să fiu generoasă, cum este tatăl meu. Să fiu ca el .”, a mai declarat fiica lui Irinel Columbeanu.  Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies