Ioana Ginghină, declaraţii neaşteptate despre divorț! „După un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare”


Ioana Ginghina a declarat că după divorț se simte mult mai liberă, are timp pentru ea, pleacă în călătorii cu prietenii și chiar are propria afacere.


In articol:

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost, foarte mult timp, unul dintre cuplurile preferate ale show-biz-ului românesc, atât pe micile ecrane, cât și în viața de zi cu zi. Aceștia păreau fericiți, aveau o familie frumoasă, se vedea că își iubesc foarte mult copilul, motiv pentru carea vestea că cei doi au ales să  divorțeze a șocat mai ales apropiații cuplului, dar și fanii acestora, pentru că nimeni nu știa cum stau lucrurile de fapt.

Citeste si: Ioana Ginghină, despre problemele cu fiica ei Ruxandra: „Mă declar învinsă”

Ioana Ginghină a declarat că se simte mult mai liberă în urma divorțului, că are timp și pentru ea acum, că își permite să plece în diverse călătorii cu prietenele și că și-a deschis chiar și afacerea ei. „Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutăm, deja lucrurile erau clare.

Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt ok, sunt bine. De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri. Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar,” a declarat mult îndrăgita actriță, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, declarații despre divorț. Are relații bune cu fostul
Ioana Ginghină, declarații despre divorț. Are relații bune cu fostul

Citeste si: Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

A rămas în relații bune cu Alexandru Papadopol, fostul său soț, inclusiv pe plan profesional

Mai mult decât atât, aceasta le-a recomandat femeilor de pretutindeni să rămână în relații bune cu fostul soț, mai ales dacă au și copii împreună.

În plus, aceștia se pare că au rămas împreună la nivel profesional și încă au colaborări pe diverse planuri. ”Sunt în relație foarte bună cu Alexandru, chiar acum, pe drum, am vorbit. Și nu numai că sunt foarte bune, dar și colaborăm foarte bine. De asta zic, am un mesaj pentru orice femeie care se află într-o situație în care nu știe ce și cum să facă … Dacă părinții sunt ok la cap și știu cum să managerieze situația, copilul nu suferă,” conchide actrița Ioana Ginghină.

Citeste si: Dieta de toamnă a Ioanei Ginghină! Ce mănâncă actrița pentru a se menține într-o formă de invidiat!


Abonează-te pe

Citește și:

Dieta de toamnă a Ioanei Ginghină! Ce mănâncă actrița pentru a se menține într-o formă de invidiat!

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Ioana Ginghină, despre problemele cu fiica ei Ruxandra: „Mă declar învinsă”

Cele mai șocante divorțuri din showbiz-ul autohton

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri