Ioana Ginghina a apelat la “aparatul minune” care i-a ridicat fesele Nicoletei Luciu!


Nicoleta Luciu a reusit sa dea cativa centimetri jos din talie si fund, si sa-si ridice fesele, cu un “aparat minune”.

 

Bruneta e extrem de multumita de rezultat. Iata ca si actrita Ioana Ginghina a aflat despre aparat si, dup ace s-a informat despre el, si-a facut programare.
Dupa prima sedinta, actrita este extrem de multumita de rezultat, mai ales ca a reusit sa scape de cativa centimetri buni de la burta.
“Dispozitivul Bella Contour Maxx se bazeaza pe o tehnologie unica patentata, care simuleaza reactia organismului ca in timpul exercitiilor fizice intense. Acest lucru face ca organismul sa activeze o enzima naturala ce foloseşte acid gras din celulele de grasime si le transforma in energie, ca si cum ati face sport intens mai mult timp. Am inceput cu zona abdominala, pentru ca oricat as alerga, burtica nu vrea sa scada. Mi s-au pus 4 electrozi care au fost conectati la aparat. Apoi cu aparatul cu ultrasunete ti se face un fel de masaj, care dureaza in jur de 40 de minute. Pe parcursul tratamentului se mai schimba intensitatea electrozilor, insa suportabil, asa ca nu doare nimic. Apoi urmeaza cam 10 minute de terapie cu vacuum. La sfarsitul tratamentului, am facut din nou masuratori si poze, si am introdus datele in calculator, pentru a putea face comparatie inainte si dupa tratament. Sedinta s-a incheiat cu 20 minute de mers pe banda, pentru a se consuma cat mai mult din energia eliberata de celulele de grasime, in timpul tratamentului. Am slabit spectaculos, nu imi venea sa cred cand am vazut pozele de inainte si dupa”, a povestit Ginghina pe blogul personal.

Bruneta e extrem de multumita de rezultat. Iata ca si actrita Ioana Ginghina a aflat despre aparat si, dup ace s-a informat despre el, si-a facut programare.

Dupa prima sedinta, actrita este extrem de multumita de rezultat, mai ales ca a reusit sa scape de cativa centimetri buni de la burta.Dispozitivul Bella Contour Maxx se bazeaza pe o tehnologie unica patentata, care simuleaza reactia organismului ca in timpul exercitiilor fizice intense. Acest lucru face ca organismul sa activeze o enzima naturala ce foloseşte acid gras din celulele de grasime si le transforma in energie, ca si cum ati face sport intens mai mult timp. Am inceput cu zona abdominala, pentru ca oricat as alerga, burtica nu vrea sa scada. Mi s-au pus 4 electrozi care au fost conectati la aparat. Apoi cu aparatul cu ultrasunete ti se face un fel de masaj, care dureaza in jur de 40 de minute. Pe parcursul tratamentului se mai schimba intensitatea electrozilor, insa suportabil, asa ca nu doare nimic. Apoi urmeaza cam 10 minute de terapie cu vacuum. La sfarsitul tratamentului, am facut din nou masuratori si poze, si am introdus datele in calculator, pentru a putea face comparatie inainte si dupa tratament. Sedinta s-a incheiat cu 20 minute de mers pe banda, pentru a se consuma cat mai mult din energia eliberata de celulele de grasime, in timpul tratamentului. Am slabit spectaculos, nu imi venea sa cred cand am vazut pozele de inainte si dupa”, a povestit Ginghina pe blogul personal.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Sfântul Apostol Luca, sărbătorit pe 18 octombrie. Ce nu ai voie să faci azi, e mare păcat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri