Ioana Ghinghină și Cristi Pitulice se căsătoresc anul acesta! Când va avea loc marele eveniment

Ioana Ghinghină și Cristi Pitulice
Ioana Ghinghină și Cristi Pitulice

Actrița a mărturisit că în 2022 se va căsători cu partenerul ei de viață. Iată primele detalii despre nuntă

Iona Ghinghină, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit ce planuri are în anul ce tocmai a început. Cunoscuta actriță și partenerul ei de viață, Cristi Pitulice, vor păși în fața altarului, după ce amândoi au acceptat să le fie nași unor prieteni!

Citeste si: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”

Ioana Ghinghină și Cristi Pitulice se căsătoresc anul acesta!

În primăvara anului 2021, Ioana Ghinghină a fost cerută în căsătorie de către logodnicul ei, însă a mărturisit faptul că nu s-a grăbit să facă nunta până când nu a fost stabilit oficial că ea și Cristi Pitulice vor fi nași de cununie unor prieteni. Subiectul despre marele eveniment a mai fost abordat în trecut de către frumoasa actriță, ea recunoscând încă de pe atunci că urmează să fie nașă, ceea ce înseamna că va trebui să se căsătorească și ei la rândul lor. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea.(...) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă.(...) Va trebui să ne căsătorim și noi. Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata!”, a dezvăluit Ioana Ginghină la Antena Stars.

Citeste si: Cântăreața Shondy a fost cerută în căsătorie la Paris! Tânăra a spus marele „DA”: „Am plâns de emoții”

Când se vor căsători Ioana Ghinghină și Cristi Pitulice

Mai mult decât atât, Ioana Ghinghină a dezvăluit și perioada în care vor organiza evenimentul mult așteptat. Se pare că pentru ea este vorba despre o simplă formalitate, dat fiind faptul că și-au exprimat dorința de a deveni soț și soție încă din primăvară, de la cererea în căsătorie.

Astfel, după cum a mărturisit chiar ea, vor păși în fața altarului în luna septembrie a anului ce tocmai a început.

„Nu am stabilit încă. Alaltăieri am aflat că o să fim nași. O să stabilim. Asta e o formalitate. De mult a fost cererea în căsătorie și am zis că ”DA”, doar că nu ne-am grăbit să facem pasul oficial.(...) Nu știm exact când va avea loc nunta mirilor, probabil prin septembrie”, a mai spus Ioana Ghinghină pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, după doar cinci luni de relație: „Vrem o familie, un viitor împreună!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Luca Reghecampf și Asiana Peng se gândesc la căsătorie? Gestul public făcut de fiul celebrului antrenor

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies