Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”

Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”
Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante despre divorțul părinților ei. Cum s-au înțeles după despărțire? “M-a luat prin surprindere. Nu m-aș fi așteptat niciodată.”

Ioana Dichiseanu, mărturisiri despre divorțul părinților ei.

Ioana Dichiseanu a făcut mărturisiri emoționante, în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, despre divorțul părinților ei, care au luat-o prin surprindere, fără ca ea să se aștepte la acest lucru. Chiar dacă auzea anumite discuții, aceasta a spus că totul a fost cu siguranță vorba de orgoliu, însă chiar și așa, după divorț, cei doi au păstrat o legătură frumoasă, se vizitau și vorbeau adesea. 

“Pe mine chiar m-a luat prin surprindere. Existau discuții în familie, ca în orice familie, dar nu m-aș fi așteptat niciodată că se va ajunge concret la divorț, dat fiind faptul că ei se iubeau, eu știu ce am văzut în familie și cred că a fost o chestiune de orgoliu acolo. Doi blegi, exact asta le-am spus, pentru că după ce au redevenit prieteni și mama s-a mutat la noi după ce am născut-o pe Anastasia, legătura a fost mult mai strânsă și din ce în ce mai strânsă, poate și datorită Anastasiei.
Dar ei s-au înțeles bine și la momentul divorțului și imediat după ce au divorțat. Se auzeau, vorbeau la telefon, mama venea în vizită, țineau legătura în continuare, asta m-a surprins. Și le-am spus “Sunteți doi blegi care au divorțat din motive puerile.”,
a spus Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu, despre diferența de vârstă dintre părinții ei

Citește și: Ioana Dichiseanu a vorbit despre divorțul părinților săi și despre tentativele ulterioare de împăcare: „Au avut tentative de împăcare. S-au iubit și s-au asemănat foarte mult.”

Simona Florescu
Simona Florescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Cât despre diferența de vârstă, aceasta spune că nu s-a simțit niciodată în casă, ba mai mult, spune că este benefică, mai ales pentru faptul că bărbații se maturizează mai târziu.

Fiica lui Ion Dichiseanu are de fiecare dată doar cuvinte de laudă pentru părinții ei și au încercat să rămână o familie, în ciuda obstacolelor apărute pe parcurs.  “Nu am simțit deloc în casă că ar fi fost diferența de vârstă, dar chiar cred că această diferență de vârstă este benefică într-o relație. Pentru că oricum bărbații se maturizează ceva mai târziu, spre deloc. E adevărat că și unele femei, să nu generalizam ca să nu se supere doamnii pe noi, dar, în general, da, așa este, bărbații se maturizează ceva mai târziu și cred că e benefică
o diferență în relație. Acum depinde, nu sunt reguli universal valabile.”,
a mai spus Ioana Dichiseanu.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cristina Bâtlan nu a terminat o facultate! Regretă femeia de afaceri că a luat această decizie? „Oricum, facultatea aș fi avut-o doar pentru diplomă, nu aș fi profesat niciodată.”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies