Invata sa tii virusii la distanta! Uite ce trebuie sa faci zilnic!


Invata sa tii virusii la distanta! Uite ce trebuie sa faci zilnic!

Virusii au nevoie de mai putin de doua ore pentru a incepe sa se inmulteasca. Iata ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru.

 

Virusii se inmultesc mai repede decat ti-ai fi imaginat. Pot trece de pana ta in cana de cafea de la birou in mai putin de doua ore.
De fiecare data cand atingi suprafete, preiei intre 30 si 50% dintre organismele care traiesc pe acele suprafete. Apoi iti atingi fata, iar virusii ajung in ochi, nas, gura sau raman pe degetele tale.
Inainte de a incepe sa te panichezi trebuie sa stii ca dezifectantul pentru maini si servetelele dezinfectante pot incetini transmiterea microbilor.
Anna Bowen, medic epidemiolog, este de acord ca dezinfectantul pentru maini poate ajuta, insa numai daca il alegi pe cel corect: "Cauta unul care contine intre 65 si 90% alcool etilic. In general, aceasta este balanta perfecta pentru a-ti nu usca sau irita pielea".
Daca nu ai dezinfectant pentru maini si nu esti in apropierea unei chiuvete, poti folosi si servetele pentru bebelusi: "Cu toate acestea, servetelele nu contin alcool, asa ca asigura-te ca te speli pe maini cat de repede poti", sugereaza Bowen.
Sursa: Shape.com

Virusii se inmultesc mai repede decat ti-ai fi imaginat. Pot trece de pana ta in cana de cafea de la birou in mai putin de doua ore.De fiecare data cand atingi suprafete, preiei intre 30 si 50% dintre organismele care traiesc pe acele suprafete. Apoi iti atingi fata, iar virusii ajung in ochi, nas, gura sau raman pe degetele tale. 

Inainte de a incepe sa te panichezi trebuie sa stii ca dezifectantul pentru maini si servetelele dezinfectante pot incetini transmiterea microbilor. 

Anna Bowen, medic epidemiolog, este de acord ca dezinfectantul pentru maini poate ajuta, insa numai daca il alegi pe cel corect:" Cauta unul care contine intre 65 si 90% alcool etilic.
In general, aceasta este balanta perfecta pentru a-ti nu usca sau irita pielea
".

Daca nu ai dezinfectant pentru maini si nu esti in apropierea unei chiuvete, poti folosi si servetele pentru bebelusi:" Cu toate acestea, servetelele nu contin alcool, asa ca asigura-te ca te speli pe maini cat de repede poti", sugereaza Bowen.

Sursa: Shape.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri