Invata sa prepari un gem delicios de caise!

Invata sa prepari un gem delicios de caise!
Invata sa prepari un gem delicios de caise!

Vrei sa consumi un gem de caise bio? Prepara-l singura, acasa! Chef Doru Serban te invata cum!

Ingrediente

2 kg caise
500 g zahar
O cana de apa
200 g migdale crude

Mod de preparare

Se spala caisele si se curata de samburi.

Samburii se pun intr-un tifon si se leaga la gura.

Caisele se amesteca cu zahar si apa, apoi se lasa la macerat cateva minute.

Se pun la fiert, la foc iute, pana cand ajung la fierbere.

Se lasa focul incet, apoi se adauga samburii de migdale si saculetul de samburi de caise.

Se fierbe timp de o ora- o ora si jumatate, la foc mic, amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fundul cratitei.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Moarte cruntă pentru o mamă de 29 de ani. A sfârșit într-un canal în loc să ajungă să-și ia copiii

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies