Invata sa prepari paste Bolognese fara gluten! Iata de ce ingrediente ai nevoie!


O portie de paste Bolognese poate deveni cea mai sanatoasa alegere daca inlocuieste pastele clasice cu unele care nu contin gluten.

Ingrediente:

carne de vita
1 pachet de paste care contin faina de migdale
1 ceapa mare, tocata
1 lingura de usturoi pisat
2 linguri de ulei de masline extravirgin
1 cana cu suc de rosii
1 lingurita de oregano uscat
1 lingurita de rozmarin uscat
1/4 lingurita de praf de ardei iute
sare si piper dupa gust

Mod de preparare


Incalzeste in uleiul de masline usturoiul si ceapa pana cand obtin o culoare aurie, dupa care adauga carnea de vita, sarea si piper.

De indata ce carnea de vita a obtinut o culoare maronie, adauga sosul de rosii, oregano, rozmarinul si praful de ardei iute.

Compozita se amesteca bine pentru a se omogeniza, dupa care se lasa la foc mic in jur de o ora.

Adauga pastele, dupa care amesteca bine pentru a permite sosului sa intre in paste timp de 10 minute, la foc mic.

Pastele Bolognese se servesc calde. Ca topping se poate folosi putin parmezan sau branza Romano.


Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și mama Geta! Cum s-au înțeles după despărțirea artistei de Culiță Sterp: „Ne-am înțeles foarte...”

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Cum se prepară checul exclusiv din albușurile de ou

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 25 - 31 ianuarie 2021. Trei zodii, cu ochii în lacrimi la finalul lunii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Carmen de la Sălciua îl vrea înapoi pe Culiță Sterp? Declarații surprinzătoare: „Am învățat multe și am trecut prin multe împreună!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri