Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a gatit o super salata delicioasa.
Costul estimativ pentru patru persoane este de 30 de lei.
Ingrediente
400 g naut
O legatura ridichi
O ceapa rosie
O legatura leurda
100 g masline kalamatta
Un castravete
Un ardei gras rosu
2 rosii bine coapte
O legatura patrunjel
Sare, piper,
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Mod de preparare
Nautul se fierbe dupa ce in prealabil a fost tinut la inmuiat in apa rece timp de cateva ore sau chiar peste noapte.
Daca se foloseste naut la conserva, se spala in cateva ape.
Se taie legumele dupa plac, se amesteca intr-un bol impreuna cu nautul fiert, apoi se adauga maslinele fara samburi.
Se asezoneaza cu un dressing facut din zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline.
Se amesteca cu grija pentru a se omogeniza, se presara verdeata si se serveste.