Bogate in minerale, proteine si grasimi bune, migdalele ar trebui sa faca parte din alimentatia oricui, macar din cand in cand.
Aveti nevoie de: 200g midgale cu tot cu coaja, 1 albus de ou, 1/2 lingurita piper cayenne, 1 lingurita all-spice, 1 lingurita sare.
Bateti albusul usor doar pentru a-l desface apoi adaugati piperul, all-spice, sarea si migdalele. Amestecati pana migdalele sunt bine acoperite cu acest amestec apoi intindeti-le intr-un singur strat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti la 180C pentru 20-25 minute aproximativ. La jumatatea timpului de coacere, scoateti din cuptor si amestecati in tava pentru a desface migdalele lipite. Sunt gata cand devin usor aurii si crocante.
Sursa: AdiHadean.ro
Aveti nevoie de: 200g midgale cu tot cu coaja, 1 albus de ou, 1/2 lingurita piper cayenne, 1 lingurita all-spice, 1 lingurita sare.
Bateti albusul usor doar pentru a-l desface apoi adaugati piperul, all-spice, sarea si migdalele.
Amestecati pana migdalele sunt bine acoperite cu acest amestec apoi intindeti-le intr-un singur strat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti la 180C pentru 20-25 minute aproximativ. La jumatatea timpului de coacere, scoateti din cuptor si amestecati in tava pentru a desface migdalele lipite. Sunt gata cand devin usor aurii si crocante.
Sursa:
AdiHadean.ro