Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!

Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!
Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!

Ghee (sau unt purificat) este facut dupa o reteta ayurvedica si este folosit si in domeniul frumusete.

 

Ioana Ginghina scrie pe blogul sau despre beneficiile acestui tip de unt. "Se spune despre el ca este elixirul vietii si ca poate sa refaca tineretea.
Mai usor de digerat decat untul traditional si alte grasimi animale, untul purificat fortifica organele digestive, sporeste savoarea mancarilor si le pastreaza continutul in vitamine si alte substante vitale.
Mai asigura si o asimilare optima a vitaminelor si sarurilor minerale."
"Iata cum se prepara ghee:
Se iau 500g de unt cat mai natural posibil, se taie in bucati mici.
Se spala cu apa rece pana cand depunerile de protide sunt eliminate si apa ramane limpede.
Se pun toate bucatile intr-o cratita si se pune la foc potrivit pana se topeste si la suprafata se formeaza o spuma.
Apoi se scade temperatura, adica se da focul la mic si fara sa-l mai acoperiti il lasati sa fiarba pana se evapora toata apa si pana luati toata spuma care mai rezulta in urma fierberii.
Nu trebuie lasat mai mult caci se arde si asta nu e bine. Untul topit trebuie sa aiba culoarea galben-auriu si nu maroniu.
Pentru 500 g timpul variaza intre 30-60 minute.", scrie Ioana pe blog.

Ioana Ginghina scrie pe blogul sau despre beneficiile acestui tip de unt. "Se spune despre el ca este elixirul vietii si ca poate sa refaca tineretea.Mai usor de digerat decat untul traditional si alte grasimi animale, untul purificat fortifica organele digestive, sporeste savoarea mancarilor si le pastreaza continutul in vitamine si alte substante vitale.Mai

asigura si o asimilare optima a vitaminelor si sarurilor minerale."

" Iata cum se prepara ghee:

Se iau 500g de unt cat mai natural posibil, se taie in bucati mici.

Se spala cu apa rece pana cand depunerile de protide sunt eliminate si apa ramane limpede.

Se pun toate bucatile intr-o cratita si se pune la foc potrivit pana se topeste si la suprafata se formeaza o spuma.


Apoi se scade temperatura, adica se da focul la mic si fara sa-l mai acoperiti il lasati sa fiarba pana se evapora toata apa si pana luati toata spuma care mai rezulta in urma fierberii.

Nu trebuie lasat mai mult caci se arde si asta nu e bine. Untul topit trebuie sa aiba culoarea galben-auriu si nu maroniu.

Pentru 500 g timpul variaza intre 30-60 minute.",
scrie Ioana pe blog.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Lia pare că vrea să facă pași spre Robert! Ce părere are Ovi despre acest aspect? "Dacă mergi în direcția aia, în momentul ăla, eu chiar nu mai am ce căuta aici!"

Am aflat secretul teribil al soacrei mele, iar acum nu știu ce să fac! Cum aș putea să îi spun soțului așa ceva!?!

„Scoală-te tată, că nu mai pot...” Strigăte de jale la căpătâiul fiului lui Ionel Ganea, înainte ca micuțul să fie dus la groapă! Fostul fotbalist urlă de durere și nu se dezlipește de lângă sicriu

Curiozitatea Liei depășește orice limită. Nu o să îți vină să crezi ce a putut să-l întrebe pe noul concurent: "Discuția se duce în altă zonă și nu îmi convine". Fetele din Casa Iubirii au rămas ÎNMĂRMURITE când au auzit: "Lia? Care este problema?"

Duminică, de la ora 14:30 , la “Asta-i România!”, Părăsiți de mamă, crescuți de bunica

“Minciuni de familie”, noul serial turcesc de la Kanal D, va avea premiera pe 30 iunie

Paradisul chiriilor! Orașul din Europa unde chiria este doar 1 euro pe an


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies