Invata sa faci un sos de rosii simplu si celebru pentru pastele tale! Ai nevoie doar de 3 ingrediente


Adori sa mananci paste cu sos rosu, dar te-ai saturat de cel bolognese? Incearca acum ceva nou, simplu de facut si ieftin.

Ingrediente:
1 kg de rosii proaspete, coapte sau din conserva, taiate si cu sucul propriu
5 linguri de unt
o ceapa medie, curatata si taiata in jumatate
sare, dupa gust

Mod de preparare:
1. Pune rosiile intr-o tigaie, adauga untul, ceapa si sarea (optionala) pe foc si gateste totul la foc mic timp de 45 de minute.
2. Amesteca din timp in timp si paseaza bucatile mari de rosii care au ramas intregi.
3. Inainte de a pune pastele fierte, scoate bucatile de ceapa daca nu vrei sa le mananci. Serveste cu verdeata proaspata sau oregano. Pofta buna!

Sursa: food52.com


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitura "7 lei" - Desert cu mere şi scorţişoară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri