Invata sa faci ciorba de burta...fara burta! Uite cum se prepara!

Invata sa faci ciorba de burta...fara burta! Uite cum se prepara!
Invata sa faci ciorba de burta...fara burta! Uite cum se prepara!

Mai jos gasesti o varianta gatita vegana si o varianta raw. Ambele sunt foarte bune la gust si merita incercate.

 

Ingrediente:
500 g de ciuperci pleurotus taiete fasii
2 linguri ulei presat la rece (nu de masline fiindca e amar cateodata)
4-5 catei de usturoi
zeama de la o lamaie
Lapte de caju sau migdale
100 g de caju crud sau migdale
2 litri de apa filtrata
1 lingura de sare de ocna neiodata
Se dau toate in blender pana totul devine precum laptele.
Varianta vegana gatita: Ciupercile se calesc la foc mic, impreuna cu apa, uleiul si usturoiul zdrobit. Intre timp se prepara in blender laptele de caju.
Daca nu aveti blender dati caju-ul prin rasnita si dupa aceea mixati-l cu apa, folosind un robot de bucatarie sau mixer. Se adauga peste ciupercile calite laptele de caju si se serveste. La final se mai poate adauga zeama de lamaie insa depinde de preferinte.
Varianta raw vegana: Ciupercile feliate fasii se lasa la marinat peste noapte cu usturoiul, uleiul si zeama de lamaie.
A doua zi, se prepara laptele de caju in care vom mai adauga inca doi catei de usturoi. Laptele fin (fara bucati de caju) se adauga peste ciupercile marinate si ciorbita este gata. Optional puteti adauga marar sau patrunjel tocat. Noi preferam varianta fara verdeata si fara lamaie.
Sursa: ligiapop.com

Ingrediente:

500 g de ciuperci pleurotus taiete fasii
2 linguri ulei presat la rece (nu de masline fiindca e amar cateodata)
4-5 catei de usturoi
zeama de la o lamaie

Lapte de caju

sau migdale

100 g de caju crud sau migdale
2 litri de apa filtrata
1 lingura de sare de ocna neiodata
Se dau toate in blender pana totul devine precum laptele.


Varianta vegana gatita: Ciupercile se calesc la foc mic, impreuna cu apa, uleiul si usturoiul zdrobit. Intre timp se prepara in blender laptele de caju. Daca nu aveti blender dati caju-ul prin rasnita si dupa aceea mixati-l cu apa, folosind un robot de bucatarie sau mixer.
Se adauga peste ciupercile calite laptele de caju si se serveste. La final se mai poate adauga zeama de lamaie insa depinde de preferinte.

Varianta raw vegana: Ciupercile feliate fasii se lasa la marinat peste noapte cu usturoiul, uleiul si zeama de lamaie. A doua zi, se prepara laptele de caju in care vom mai adauga inca doi catei de usturoi. Laptele fin (fara bucati de caju) se adauga peste ciupercile marinate si ciorbita este gata.
Optional puteti adauga marar sau patrunjel tocat. Noi preferam varianta fara verdeata si fara lamaie.

Sursa: ligiapop.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Mihai Gâdea, povestiri cutremurătoare despre perioada în care tatăl său a stat în închisorile comuniste: „A zis că e căldura pe care o simți înainte de îngheț.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Șoc în televiziune! A făcut infarct în direct și nu a mai putut fi salvat. Imaginile au șocat pe toată lumea

Apariția neașteptată a lui Cristi Botgros după comparația fostei sale iubite cu mama lui, Adriana Ochișanu. CU CINE A FOST VĂZUT la scurt timp după ce Alexandra Cuhuteac a lansat piesa care face ravagii pe internet

VIDEO Alina Sorescu, despre aparițiile fostului soț în prezența altor femei, în timp ce căsnicia lor se destrăma. Ce spune artista despre asta: „El nu voia să le combată.”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies