Interviu Raluca Bădulescu: "Eu am avut întotdeauna perioade în care am slăbit și m-am îngrășat, este povestea vieții mele." EXCLUSIV

raluca badulescu
Interviu Raluca Bădulescu: "Eu am avut întotdeauna perioade în care am slăbit și m-am îngrășat, este povestea vieții mele." EXCLUSIV

Într-un interviu pentru Kfetele.ro, Raluca Bădulescu, jurata de la Bravo, ai Stil! a făcut cele mai interesante destăinuiri. Ce ține în geantă și cum își alege perucile, sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspunsurile în rândurile de mai jos.

Kfetele: Ești o împătimită a modei și demonstrezi asta în fiecare ediție a emisiunii de fashion, Bravo, ai Stil! Cât durează să alegi ținutele? Ai anumite accesorii sau piese vestimentare favorite?

Raluca Bădulescu: Îmi place foarte mult să îmi aleg ținutele pentru Bravo, ai stil!, pentru că acest show reprezintă, pentru mine, viața mea, este centrul universului. Ador că am această ocazie unică în viață să port lucruri pe care nu știu câtă lume le-ar putea purta, pentru că le lipsesc ocaziile.

Viața de zi cu zi,  joburile nu sunt ca un eveniment special în continuă derulare la care să poți etala ce ai mai special în garderobă. Pentru mine este o placere să îmi construiesc ținutele pentru Bravo, ai stil!, este jobul de vis. Există ținute pe care știu imediat cu ce să le accesorizez și există ținute la care mă gândesc și zile în sir. Sunt amănunte, detalii care poate nu se văd, dar pe care eu le știu și le pregătesc cu migală.
Uneori o ținută poate fi compusă într-o jumătate de zi, alteori poate dura și o zi să mă hotărăsc ce pantofi să port la o anumită vestimentație.

Kfetele:   Descrie-mi care este ținuta ta preferată, purtată la Bravo, ai stil!.

raluca badulescu interviu

Citește și: EXCLUSIV! Interviu Daniela Gyorfi: “În momentul ăsta nu poți să spui despre un om că ești legat de el pe viață. Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe.”

Raluca Bădulescu: Este greu să descriu o ținută favorită, pentru că de-a lungul timpului, timp de opt sezoane, am purtat atât de multe ținute, am abordat atât de multe stiluri care mi-au plăcut toate foarte mult. Pe unele le-am repetat de câteva ori, am anumite ținute, jachete, sacouri pe care le-am purtat în styling-uri diferite. Sunt multe ținute care mi-au plăcut enorm și pe care le-aș mai purta oricând.

Kfetele: Povestește-mi cum decurge o zi de filmare pentru emisiune.

Raluca Bădulescu: Pentru mine o zi de filmare este o zi splendidă. Ziua de filmare începe cu o seară înainte când îmi pregătesc atent ținutele pentru a doua zi. Eu nu sunt o tipă matinală, dar în dimineața zilei de filmare mă trezesc fericită știind că mă duc la studiouri și că acolo mă întâlnesc cu colegii mei, Maurice Munteanu, Alex Abagiu, Ilinca Vandici, precum și cu toți ceilalți membri ai echipei, care nu se văd pe micul ecran.

Înainte de orice ne bem cafeaua împreună, radem, glumim, intram într-o atmosferă frumoasă care se găsește doar la B ravo, ai stil!. Merg la make-up, mă îmbrac și apoi merg în platou pentru probe, repetiții; apoi încep filmările. După ce terminam treaba tot mai stam minimum o oră de vorbă, pentru că mai avem ceva să ne spunem și ne place să petrecem timp împreună.

Kfetele: În general, iți plac mai mult edițiile cu outfit-uri obișnuite ale concurentelor sau galele emisiunii Bravo, ai stil!?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Raluca Bădulescu: Nu am o preferință în acest sens. Îmi plac galele concept, pentru că avem ocazia să vedem cum interpretează concurentele temele date, ceea ce este foarte interesant.

Este mai complicat să interpretezi o temă, să aduci o tușă specială ținutei, și suntem curioși să vedem cum percep și integrează ele un concept. Dar îmi plac și ținutele săptămânale, pentru că acolo se vede și mai mult creativitatea și stilul concurentelor, vedem cum îmbină ținută cu o poveste, ce transmit publicului. Fiecare apariție a lor este în egală măsură importantă pentru noi, jurații.

Kfetele: Ai povestit cum mergeai în anii 2000, cu Cătălin Botezatu, prin centrul Bucureștiului, pentru a vedea hainele din magazinele caselor de modă. Cât de mult ți-a schimbat viziunea asupra modei, emisiunea de fashion?

raluca badulescu bravo ai stil

Raluca Bădulescu: Dintotdeauna sunt pasionată de modă. Cu Cătălin Botezatu mă cunosc de foarte mulți ani, încă dinainte de a se naște fiul meu, căruia Cătălin îi este nas. El era vedetă. Mergeam împreună și pe la magazinele din centrul vechi, dar mai ales mergeam în străinătate, nu ca să vedem haine, ci să ne cumpărăm haine. Noua ne-au plăcut mereu hainele, să trăim printre ele. Eu am avut marele privilegiu să îl cunosc, pentru că este unul dintre cei mai mari designeri, o legendă în modă din România și nu numai. Am învățat enorm de la el de-a lungul timpului. Ne-a unit pasiunea pentru modă și pentru haine și mergem în continuare împreună la shopping. Mie emisiunea Bravo, ai stil! mi-a venit natural, pentru că este ceea ce știu, ceea ce îmi place să fac, ceea ce m-a pasionat dintotdeauna. Învăț zilnic și de la concurente câte ceva.

Kfetele: Ai experiență sezoanelor atât cu vedete, cât și cu tinere obișnuite, dornice să-și arate abilitățile pentru lumea modei. Cu cine este mai simplu de lucrat?

Raluca Bădulescu: Și sezoanele cu celebrități și cele cu persoane normale, încă necunoscute publicului, sunt interesante, pentru că prezintă multe provocări. Sezoanele cu vedete sunt interesante pentru că persoanele publice au o anumită imagine, pe care în această competiție trebuie să o schimbe, să o diversifice, să arate că pot jongla cu moda și cu zone stilistice diferite. Celebritățile trebuie să iasă din tiparele cu care au obișnuit publicul și să încerce noi abordări, ceea ce este foarte dificil, dar și interesant, pentru că ies din zona lor de confort. Sezoanele cu persoane necunoscute publicului sunt captivante pentru că le vedem pe concurente cum evoluează, cum cresc, cum își conturează stilul, atitudinea. Sunt experiențe total diferite, dar la fel de satisfăcătoare. Pentru noi, jurații, este o fericire să vedem și celebrități, și concurente încă necunoscute publicului, pentru că avem trăiri, emoții diferite. Bravo, ai stil! este un reality show în care avem de-a face cu oameni, celebri sau mai puțin celebri, care trec prin transformări extraordinare. Și noi ca jurați suntem prinși în vâltoarea evenimentelor, și noi învățam și trăim alături de concurente emoțiile lor.

Kfetele: Ce ține Raluca Bădulescu în geantă? Spune-mi trei produse de machiaj care nu lipsesc din rutina ta zilnică, să spunem că îți sunt indispensabile. Eugeniile și covrigeii de pe platoul de filmare își au locul special în geanta ta?

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu: În geantă țin o casă și o viață. Eu nu am o geantă, am o semivaliză, o geantă foarte mare în care pot avea orice. Trei produse esențiale, care nu îmi lipsesc din geantă sunt fondul de ten, tușul negru pentru ochi și un ruj nude sau roșu. Pe lângă cele menționate mai am covrigei, prăjiturele, șervetele demachiante, șervetele normale, chei, elastice pentru păr, peruci, perii. Îmi este teamă să nu scot o dată și vreo pisică de acasă din geantă.

Kfetele: De câteva ori, colegii din emisiune te-au filmat, în timp ce mâncai diverse produse de patiserie. Deși ai o siluetă de invidiat, ce mai ții ascuns, în spatele mesei juraților?

Raluca Bădulescu: Se știe că eu întotdeauna trebuie să ronțăi ceva. Mulțumesc lui Dumnezeu că am o siluetă de invidiat care o să țină cât o să țină, pentru că mie îmi plac foarte mult dulciurile. Tot timpul am sub pupitru dulciuri, un covrigel, o ciocolată. Mai am și câte un baton sănătos cu stafide și cereale, dar nu prea mă țin de ele.

Kfetele: Cu maximă sinceritate ai vorbit despre perioadele în care te-ai îngrășat sau ai slăbit. Ce faci cu hainele care nu iți mai vin? Ai anumite trucuri la care apelezi atunci când vrei să salvezi anumite haine?

Raluca Bădulescu: Eu am avut întotdeauna perioade în care am slăbit și m-am îngrășat, este povestea vieții mele. Am anumite haine pe care le mai modific. Jachetele în general și sacourile la care țin foarte mult, uneori îmi rămân puțin mari, însă le port așa, pe umeri. Am haine pe care uneori le duc la resale, pentru că și eu la rândul meu îmi cumpăr haine de la magazine preowned. Am anumite trucuri când vreau să salvez anumite haine. Din mai mare poți face mai mic, întotdeauna. Am haine pe care în momentul de față nu le port pentru că îmi sunt mari și nu vreau să le modific, să le stric linia. Sper să nu îmi mai vină niciodată, pentru că nu aș vrea să mă mai îngraș ca să intru în ele. Am rochii, sacouri pe care le iubesc foarte mult și pe care nu le-am mai purtat.

Kfetele:   După aparițiile pe care le ai în cadrul emisiunii, ești o fire cameleonică în privința perucilor pe care le porți. Câte deții în acest moment? Cum trebuie să fie o perucă pentru a fi cumpărată de tine?

Raluca Bădulescu: Sunt o împătimită a perucilor, le ador pur și simplu, indiferent de model sau de culoare. Trebuie să fie frumoase și să îmi stea mie bine. Eu sunt imaginea celui mai cunoscut și de calitate brand în materie de peruci din România. Peruca mea de suflet este cea cu breton și cu parul drept, este look-ul pe care eu îl iubesc cel mai mult. Dar pornind de la acest look, sunt multe modele, culori, tunsori care îmi plac. De-a lungul timpului am purtat multe modele de peruci. Dar de sufletul meu se "lipesc" perucile blonde.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine a inventat pantofii cu toc. Primul designer care a produs pantofii cu toc stiletto a fost Roger Vivier

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies