Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca tragi cu pistolul?

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca tragi cu pistolul?
Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca tragi cu pistolul?

Interpetarea viselor iti poate spune foarte multe lucruri despre tine, despre dorintele si despre temerile tale.

Atunci cand vorbim despre interpretarea viselor, vorbim despre sentimente ascunse, care se transforma in imagini pe care le vezi vis.

O arma care iti apare in vis reprezinta puterea vointei sau puterea de a controla deciziile. In functie de cine tine arma in visul tau, persoana respectiva refleza trasaturile de personalitate sau situatiile asupra carora iti doresti sa ai controlul.

Daca tu esti persoana care tine pistolul in vis, inseamna ca ai un interes ridicat in a face o alegere, iar aceasta alegere isi va pune amprenta asupra ta.

Interpretarea viselor. Daca tragi cu pistolul intr-o persoana in vis, inseamna ca esti pe punctul de a lua o decizie. Daca persoana pe care o impusti este rea, inseamna ca incepi sa scapi de gandirea negativa si ca incepe sa ai incredere ca vei lua decizia corecta. Daca impusti o persoana buna in vis, inseamna ca te predai emotiilor negative. In plus, este un semn ca ai facut ceva rau sau imoral.

Interpretarea viselor. Daca visezi ca esti impuscat, inseamna ca tocmai ai luat o decizie gresita sau o decizie care te-a dezamagit. In plus, poate reflecta o temere ca o persoana apropiata poate lua decizii proaste in numele sau ca te poate dezamagi. Poate reprezenta si o decizie luata deja de cineva care ti-a cauzat o pierdere sau durere.

Interpretarea viselor.

Personajele negative din vis care poarta arme reprezinta trasaturile negative de personalitate care iti controleaza modul in care iei deciziile. Ar putea reflecta si o situatie tensionata despre care crezi ca te poate controla. Personajele negative cu arme sunt trasaturi de personalitate pozitive care te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru tine.

Interpretarea viselor. Atunci cand visezi o arma care nu functioneaza sau care trage in gol, reprezinta o lipsa de ambitie, de curaj sau de putere de a duce o decizie pana la capat.

Nu reusesti sa faci fata problemelor si nu pot lua decizii importante.

Interpretarea viselor. Atunci cand visezi ca incarci o arma, inseamna ca te pregatesti sa iei o decizie sau sa preiei puterea de la altcineva. Daca visezi ca altcineva incarca o arma, ar putea reprezenta temerile tale fata de o situatie la care esti expusa.

Interpretarea viselor. Daca visezi ca te impusti acidental cu o arma, inseamna ca stii ca te sabotezi singur in viata.

a nu esti atenta si responsabila cu puterea care ti-a fost oferita. De asemenea, acest vis reprezinta esecul. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi gandaci

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Visul neîmplinit al Deliei Budeanu

Descifrare vise: ce inseamna cand visezi alb-negru

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies