Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi că plângi? 


Cei interesaţi de interpretarea viselor vor afla ce înseamnă când visezi că plângi.


In articol:

Cei preocupaţi de interpretarea viselor trebuie să ştie că atunci când visezi că plângi, acest lucru poate avea semnificaţia unei eliberări. Te eliberezi de emoţii negativecare sunt mai degrabă cauzate de o situaţie din viaţa reală şi mai puţin de evenimentele din visul în sine. Visul tău este un mod de a recâştiga un pic din echilibrul tău emoţional şi de a lăsa ca fricile şi frustrările tale să iasă la iveală. Atunci când vezi pe altcineva care plânge în visul tău, această persoană poate fi o proiecţie a propriilor tale sentimente vizavi de altcineva din viaţa ta. Dacă tu nu obişnuieşti să plângi în viaţa de zi cu zi, când nu dormi, atunci faptul că vezi pe altcineva care plânge poate fi o modalitate mul mai uşoară de a face faţă sentimentelor, decât situaţia în care te vezi pe tine că plângi.

Atunci când te trezeşti plângând, acest lucru reprezintă o durere suprimată sau o traumă anterioară care iese la suprafaţă. Deja tu simţi că nu mai poţi suprima aceste emoţii. Trebuie să le confrunţi, să le înfrunţi cu capul sus.( vezi ce înseamnă atunci când visezi sânge)

Citeste si: Interpretarea viselor! Ce înseamnă când visezi un om mort?

Ce înseamnă când visezi că plângi. Treci printr-o perioadă de vindecare din viaţa ta

Visul în care nimeni nu te aude că plângi sau nimeni nu răspunde la plânsetele tale reprezintă faptul că te simţi neajutorată. Iar dificultăţile şi frustrările încearcă să comunice, să iasă la suprafaţă. Tu, în viaţa reală, simţi că vorbele tale nu sunt auzite, că cei din jurul tău sunt surzi. Poate că visul tău încearcă să îţi transmită să fii mai clară, să spui cu voce tare şi să munceşti din greu pentru a-ţi face cunoscut punctul de vedere. Când te visezi plângând sau că eşti cuprinsă de lacrimi, acest lucru semnifică faptul că treci printr-o perioadă de vindecare din viaţa ta. Lacrimile simbolizează compasiune, vindecare emoţională şi o curăţare spirituală. Alternativ, lacrimile indică durere. Visul în care cineva este în lacrimi indică faptul că trebuie să îţi regândeşti acţiunile şi modul în care comportamentul tău îi poate afecta pe cei din jurul tău. Când vezi o lacrimă în vis, aceasta reprezintă o înţelepciune anterioară pe care ai învăţat-o sau pe care ţi-ai amintit-o.

Ce înseamnă când visezi că plângi. Este o formă de exprimare a durerii

E clar că interpretarea viselor tratează şi ce înseamnă când visezi că plângi. Dacă tu eşti cea care plânge în vis, atunci cel mai probabil plânsul este o formă de exprimare a durerii. Dacă altcineva plânge în vis, atunci un aspect legat de personajul din visul tău (care poate fi o persoană din viaţa ta) este implicat într-un proces emoţional puternic.Dacă acesta este cazul visului tău, atunci foloseşte acest personaj care plânge peentru a înţelege mai profund care parte a personalităţii tale trece printr-o schimbare. Lacrimile de tristeţe sunt legate de o pierdere. Iar lacrimile de bucurie sunt legate de câştig şi ar putea indica faptul că ajungi de partea cealaltă a unei etape plină de provocări, este vorba de o tranziţie.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă în creierul copilului tău atunci când... îi citeşti. Descoperire fabuloasă a cercetătorilor

Povestea de dragoste dintre Cosmin Seleși și Irina - de la întâlnirea la un semafor, la cererea de căsătorie într-o garsonieră

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

Zodiac 5 octombrie 2022. Află ce zodie consideră că este momentul de o schimbare în viața ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Cea mai emoționantă ceremonie.” Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getuței Sterp
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri