Întâlnire surprinzătoare pentru Safiye

Întâlnire surprinzătoare pentru Safiye
Întâlnire surprinzătoare pentru Safiye

Astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han este îngrijorat de soarta surorii sale Gulben, care îl iubește obsesiv pe Esat și face tot ce-i stă în putință pentru a fi alături de acesta.

Gulben reușește să afle unde locuiește Esat și îi face o vizită acestuia. Îngrijorat peste măsură de ceea ce se petrece Esat apelează la ajutorul lui Han. Împreună cu soția sa, Han o aduce acasă pe Gulben iar tânăra o atenționează pe sora să mai mare că ea se va căsători cu Esat și va pleca din casa părintească. Cum Safiye se teme mai mult ca orice să fie părăsită de familia sa, Gulben își atinge scopul de a o face să sufere pe sora sa.

În plus, Safiye trece prin stări unice odată cu sosirea în oraș a lui Naci, cel de care este îndrăgostită din copilărie. Naci este acum un respectat profesor iar Safiye nici nu mai vrea să iasă din casă de teamă că nu știe cum să reacționeze dacă îl va revedea pe bărbatul pe care îl iubește și acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce se va întâmpla atunci când Gulben află că Esat și Esra sunt împreună și, cum va reacționa Safiye atunci când ea și Naci se întâlnesc, puteți afla astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies