Inspirație pentru baia ta. Obiecte sanitare și accesorii potrivite

Inspirație pentru baia ta. Obiecte sanitare și accesorii potrivite
Inspirație pentru baia ta. Obiecte sanitare și accesorii potrivite

Baia este acea încăpere din casă văzută de mulți ca fiind o oază de relaxare.

Tocmai din acest motiv, amenajarea ei nu trebuie să fie un proces banal, ci este recomandat ca spațiul să fie valorificat prin accesoriile și obiectele instalate. Acestea nu trebuie să respecte neapărat o formă clasică, ci pot avea diferite modele și culori.

Dacă îți dorești să creezi un design special pentru baia ta, prin care să optimizezi spațiul, dar și să-i oferi un aspect estetic deosebit, informațiile de mai jos te vor ajuta să iei deciziile potrivite. Nu uita că elementele de decor, dar și culorile folosite reflectă personalitatea celui care locuiește în acea casă. Având în vedere acest lucru, este important să faci o căutare amănunțită și să alegi accesoriile, obiectele și piesele versatile care îți pot pune baia în evidență.

Ți-am pregătit în rândurile următoare câteva aspecte principale care pot servi ca inspirație pentru tine. Astfel, ai posibilitatea să-ți faci o idee despre felul în care poate arăta această cameră cu ajutorul unor elemente de efect.

Detaliile fac diferența atunci când alegi obiectele sanitare

Dacă tot ești în proces de amenajare, te poți orienta către o gamă variată de obiecte sanitare, special gândite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, atât prin design, cât și prin funcțiile pe care le au. În cazul în care te-ai hotărât pentru o cabină de duș, te poți îndrepta către un set cu o pară de duș pătrată, cu finisaj negru și mici detalii aurii. Prin caracteristicile deosebite, ea va aduce o notă modernă în baia ta, dar și eleganță și stil. Și bateriile de baie pot aduce un plus de eleganță în baia ta, motiv pentru care este esențial să nu le alegi pur și simplu, ci să te orientezi spre o culoare în ton cu designul ales.

Alege accesorii inedite

În cazul în care nu vrei să apelezi la un specialist în amenajarea băii, atunci poți urmări site-urile de profil pentru a-ți face o părere despre produsele pe care le vrei. Pune totul

pe foaie, cromatica dorită în amenajarea acestei camere, modelul și forma accesoriilor, dar și culorile la care te-ai gândit pentru ele. Dacă îți dorești un stil minimalist, e de preferat să eviți aglomerarea, dar și culorile stridente. Poți alege alb pentru pereți și negru sau auriu pentru accesoriile din dotare, care vor oferi un aspect extrem de luxos. Ca să ieși din tipare, te poți orienta către o formă inedită la accesorii, tocmai pentru a oferi un design special camerei.

Dă o notă de personalitate băii tale

Te poți folosi de creativitatea ta pentru a aduce anumite piese ce vor capta repede atenția. În cazul în care nu-ți dorești niște pereți simpli albi, atunci te poți gândi la un tapet preferat pentru a-l pune pe pereți. Această abordare netradițională în decorul băii va oferi culoare și o notă personală, scriu cei de la architecturaldigest.com. Pentru unele persoane este mult mai interesant să vadă note îndrăznețe de culoare și imprimeuri florale grafice. Un cadru de relaxare presupune un mediu personalizat, motiv pentru care este esențial să se aleagă un concept potrivit de decor.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies