Inna a fost cerută în căsătorie! „Am zis DA!”


Inna a discutat despre viața ei personală și a mărturisit că, în trecut, a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul său a fost afrmativ.


In articol:

Inna este o personalitate extrem de discretă, motiv pentru care nu multe sunt detaliile pe care le cunoaștem despre viața faimoasei soliste. Totuși, aceasta a decis să discute și să spună adevărul, recunoscând că a fost cerută în căsătorie, a acceptat, dar nunta nu a mai avut loc.

Citeste si: România, reprezentată la Milano Fashion Week: piesa INNEI, „Iguana”, în show-ul Versace

După ce a avut o relație cu Lucan Ghiță, actualul său manager, Inna a fost surprinsă cu John Perez, un celebru fotograf spaniol, însă aceasta rămână rezervată în declarații în privința vieții sale private.

inna, cerută în căsătorie, detalii, viața, solista
inna, cerută în căsătorie, detalii, viața, solista

Invitată la emisiunea lui Selly, organizată pe canalul de YouTube al faimosului vlogger, Inna a mărturisit că a fost cerută în căsătorie, fără să dezvăluie ce bărbat i-a pus inelul pe deget.

Deși aceasta a răspuns cu DA, nunta nu a mai avut loc, cei doi alegând, de comun acord, să se despartă.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi,” a mărturisit Inna.

Citeste si: Inna vorbește pentru prima dată despre iubit: „Nu sunt timidă cu băieții”

Inna, detalii spumoase despre viața sa

Mai mult decât atât, întrebată de către moderatorul emisiunii ce refuză vehment să facă, pentru o sumă enormă de bani, Inna a explicat că nu ar putea să presteze servicii sexuale.

„Sunt multe pe care nu le-aș face pentru toți banii din lume. Din astea grave. Pentru toți banii din lume nu m-aș prostitua. Pe bune. E grav.

Adică nu aș face asta,” a dezvăluit Inna.

inna, cerută în căsătorie, detalii, viața, solista
inna, cerută în căsătorie, detalii, viața, solista

Totodată, este evident că Inna își iubește enorm de mult familia. Pentru a nu periclita sănătatea mamei și bunicii sale, Inna a decis să se autoizoleze într-o altă casă, deoarece fix înainte de decretarea stării de urgență, solista a susținut un concert. A povestit că i-a fost dor de ele, dar, cu toate acestea, a reușit să se vadă cu mama ei după aproximativ două luni.

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3000 de oameni și mi-a fost teamă.

Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo 2 luni de zile. E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase,” a conchis Inna.

Citeste si: Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie


Abonează-te pe

Citește și:

Andra, speriată din cauza pandemiei de coronavirus. „Mă tem...”

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Ellie White, clipe de groază: „Hoții au încercat să intre peste noi în casă”

Cum se menţine Andreea Bănică? Vedeta are 42 de ani şi o siluetă perfectă!

DESCOPERĂ: Originea numelui tău de familie. Lista celor mai populare nume pe zone

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa ai un somn liniștit și odihnitor. Avem cele mai bune trucuri!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri