Inlocuieste pasca traditionala cu o prajitura asemanatoare, dar mai buna: dalmatiana


Inlocuieste pasca traditionala cu o prajitura asemanatoare, dar mai buna: dalmatiana

Se piseaza biscuitii, apoi se amesteca impreuna cu untul si scortisoara.

 

INGREDIENTE
Blat
200 gr biscuiti cu ciocolata
100 gr unt
scortisoara
Crema
800 gr crema de branza
150 gr smantana
150 gr zahar
1 sticluta esenta de vanilie
4 oua 100 gr ciocolata neagra
Scortisoara
MOD DE PREPARARE
Se piseaza biscuitii, apoi se amesteca impreuna cu untul si scortisoara. Se pun intr-o tava speciala pentru cheesecake, pe care o tapetam cu hartie de copt. Se preseaza bine, ca sa se aseze uniform.
Se amesteca branza, zaharul, esenta de vanilie, apoi si smantana. Se adauga apoi si ouale, amestecand mereu, ca sa devina omogen. 2/3 din amestec se toarna peste aluatul din biscuiti si se intinde bine.
Ciocolata se topeste la bain marie sau in cuptorul cu microunde. Restul din crema de branza se toarna peste, apoi se adauga si scortisoara. Cu ajutorul unei lingurite, se formeaza niste cercuri din ciocolata. Pe deasupra, se poate turna o glazura de ciocolata.
Prajitura se baga la cuptor pentru 15 minute, la temperatura medie. Pofta buna!
Sursa: a1.ro

INGREDIENTE

Blat


200 gr biscuiti cu ciocolata
100 gr unt
scortisoara

Crema


800 gr crema de branza
150 gr smantana
150 gr zahar
1 sticluta esenta de vanilie
4 oua 100 gr ciocolata neagra
Scortisoara

MOD DE PREPARARE


Se piseaza biscuitii, apoi se amesteca impreuna cu untul si scortisoara.

Se pun intr-o tava speciala pentru cheesecake, pe care o tapetam cu hartie de copt. Se preseaza bine, ca sa se aseze uniform.

Se amesteca branza, zaharul, esenta de vanilie, apoi si smantana. Se adauga apoi si ouale, amestecand mereu, ca sa devina omogen. 2/3 din amestec se toarna peste aluatul din biscuiti si se intinde bine.

Ciocolata se topeste la bain marie sau in cuptorul cu microunde. Restul din crema de branza se toarna peste, apoi se adauga si scortisoara. Cu ajutorul unei lingurite, se formeaza niste cercuri din ciocolata. Pe deasupra, se poate turna o glazura de ciocolata.

Prajitura se baga la cuptor pentru 15 minute, la temperatura medie. Pofta buna!

Sursa: a1.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Vremea de luni, 30 mai 2022. Anunțul ANM: vreme extrem de calda!

Ce să pui în apa florilor pentru a rezista mai mult. „Ştiaţi că apa cu clor, luată de la conductă, scurtează viaţa florilor?"

Vremea de duminica, 29 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri