Ingredientul secret pentru cele mai fragede fursecuri. Vor fi mai gustoase ca niciodată

Ingredientul secret pentru cele mai fragede fursecuri. Vor fi mai gustoase ca niciodată
Ingredientul secret pentru cele mai fragede fursecuri. Vor fi mai gustoase ca niciodată

Prajiturile făcute în casă sunt de obicei mai bune decat cele pe care le poți cumppra dintr-un magazin, deoarece de obicei au un ingredient diferit care le face să aibă un gust mai bun. Acest ingredient este important, așa că trebuie să vă asigurați că îl utilizați atunci când faceți fursecuri.

Pentru a face fursecuri moi și delicioase, trebuie să folosiți doar câteva ingrediente simple. Unul dintre aceste ingrediente este esențial și face toată diferența în rețetă.

Citește și: Rețetă clasică de cheesecake. Un desert delicios perfect pentru iubitorii de dulciuri ușoare și cremoase!

Ingredientul care nu trebuie să lipsească de la fursecuri de casă fragede

Untul este folosit pentru a face multe alte rețete să aibă un gust mai bun. Pentru a face fursecuri moi și pe placul tuturor, o rețetă trebuie să conțină unt. Iată care sunt pașii pentru cele mai bune și fragede fursecuri.

Ingrediente

-300 g făina,

 -200 g unt gras moale

 -100 g zahăr,

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

- un ou,

 -esență vanilie,

- coaja unei lămâi,

 -un praf sare.

Pe lângă aceste ingrediente prezentate mai sus, îți trebuie și gem pentru servit, în funcție de preferințe.

Ingredientul secret pentru cele mai fragede fursecuri
Ingredientul secret pentru cele mai fragede fursecuri[Sursa foto: Pexels.com]

Mod de preparare

Pentru început, untul se va bate cu zahărul, sarea și esența de vanilie, iar apoi se adaugă oul și făina și se amestecă până în momentul în care s-au încorporat foarte bine.

Apoi se va pune făină pe blatul de lucru și se va întinde aluatul obținut. Se decupează fursecurile cu forma la care vă doriți să ajungeți, de preferat ceva mai mică.

Apoi, opțional, puteți decupa pe centru jumătate din fursecuri cu o formă și mai mică, pentru a lăsa locul în care se va vedea gemul.

Pentru a face aceste fursecuri, luați puțin aluat și îl modelați cu forma dorită pe o foaie de copt. Apoi, dați fursecurile la cuptorul încins si le coaceți cam 7-8 minute, pana încep sa se rumenească puțin. Când sunt gata, scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească.

Apoi, puneți  dulceața preferată pe marginea tuturor fursecurilor și acoperiți cu prăjiturile care au fost decupate în centru.

La final, presară zahărul pudră pe fursecuri și tot ce îți mai rămâne de făcut este să le savurezi. După ce ați urmat toți pașii de mai sus, desertul este gata și îl puteți servi împreună cu familia și cei dragi. Poftă bună!

Citește și: Rețetă de Mic dejun englezesc. Unele persoane spun că este micul dejun al campionilor și că nu vor începe ziua fără el!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce se întâmplă dacă pui sare în cafea. Trucul pe care trebuie să îl încerci acasă!

Iulia Vântur și-a ”oficializat” relația cu Salman Khan! Părinții au fost acolo!

Doliu uriaș la Universitatea Cluj! Antrenorul a fost lovit mortal de o mașină, după ce a traversat printr-un loc nepermis: „Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun”

Ce fixuri are Anca Țurcașiu înainte de spectacole. Horia Brenciu a dat-o de gol: "E puțin obsesie"

Ultima dorință a lui Helmut Duckadam. A scris chiar în testament: „Va fi incinerat...”

Daniel și Julia s-au împăcat, după ce aceasta l-a îmbrățișat pe Dorobanțu. Ce i-a promis concurenta de la „Casa iubirii” lui Daniel

VIDEO Petre a ars de viu în camionul pe care îl conducea. Șoferul de 49 de ani era din Gorj, dar s-a stins într-un mod cumplit în Italia


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies