„Indiferent de ce am făcut, nimeni nu este îndreptățit să judece.” Bianca Comănici, despre cât de mult i s-a schimbat imaginea, din cauza scandalului cu Nelson Mondialul


Bianca Comănici a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Wownews, despre faptul că procesul pe care l-a câștigat reprezintă un succes pe care și l-a dorit, deoarece de mult timp a vrut să pună stop jignirilor pe care le primea din partea tatălui fostului său iubit.


In articol:

Imaginea Biancăi Comănici a avut mult de suferit și a pierdut foarte multe contracte din cauza lui Nelson Mondialul.

Citeste si: Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul. Daune în valoare de 30.000 de lei

Bianca Comanici, contracte prierdute din cauza lui Nelson Mondialul

Bruneta a mărturisit că a suferit destul de mult din punct de vedere al imaginii și consideră  că orice ar fi făcut, nicio persoană nu este îndreptățită să judece faptele altcuiva, în mod special în social media, unde sunt foarte mulți tineri.

„Am suferit destul de mult din punct de vedere al imaginii.

Indiferent ce aș fi făcut, orice fel de fapta, nimeni nu este îndreptățit să judece faptele altcuiva, în mod special în social-media unde sunt atât de mulți oameni și atât de mulți tineri. Ce a făcut el, a fost denigrare, a fost bullying”, a spus Bianca Comănici.

Ea este de părere că tatăl fostului său partener a încurajat răutatea prin acțiunile sale, iar Dumnezeu i-a trimis oameni frumoși, indiferent de greșelile pe care le-a făcut în trecut.

„El a încurajat răutatea prin acțiunile sale, Dumnezeu mi-a trimis acest oameni frumoși indiferent de greșelile pe care le-am făcut în trecut și pe care nu le voi mai repeta, voi mai face și altele, dar nu aceleași pentru că știu să în văd de drum. Am judecata la aceasta vârstă, pot să îmi dau seama ce e bine și ce e rău. Am avut colaborări pe care le-am pierdut din cauza lui. A câștigat foarte mulți bani ani de zile, a făcut vlogguri ore întregi în care vorbea urat despre mine”, a mai spus ea.

 Bianca Comănici, despre cât de mult i s-a schimbat imaginea, din cauza scandalului cu Nelson Mondialul

Bianca Comănici, despre cât de mult i s-a schimbat imaginea, din cauza scandalului cu Nelson Mondialul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, însărcinată? Imaginea care a stârnit multe reacții

Ce a mai declarat bruneta

Bianca Comănici a tras un semnal de alarmă pentru persoanele care trec prin situații similare, nu doar în mediul online, ci și în realitate, deoarece nimeni nu ar trebui să se accepte jigniri, iar dacă vor să își facă dreptate, trebuie să apeleze la lege.

„Mă simt eliberată de tot stresul care s-a strâns de atâta timp! Era tot ce îmi doream, să se termine odată pentru totdeauna fiindcă am lucruri mult mai importante de făcut. Mi-a făcut mult rău acel om și era prea mult pentru mine. A fost o piatră pe inimă și mă bucur că s-a făcut dreptate. Nimeni nu merită să treacă prin așa ceva", a declarat Bianca.

 Bianca Comănici, despre cât de mult i s-a schimbat imaginea, din cauza scandalului cu Nelson Mondialul

Bianca Comănici, despre cât de mult i s-a schimbat imaginea, din cauza scandalului cu Nelson Mondialul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, declarație de dragoste pentru Iancu Sterp! Ce i-a spus bruneta fostului concurent de la Puterea Dragostei: „Cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, în culmea fericirii. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” și-a achiziționat o nouă casă

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Bogdan Mocanu, în culmea fericirii. Anunțul făcut de artist pe internet: “Acum 5 ani îmi doream să fiu exact în punctul în care sunt acum.”

Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul. Daune în valoare de 30.000 de lei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri