Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul. Daune în valoare de 30.000 de lei


Bianca Comănici a reușit să câștige procesul făcut împotriva lui Nelson Mondialul.


In articol:

Bianca Comănici a primit cea mai importantă veste din ultimul timp, mai exact, că aceasta a câștigat procesul cu Nelson Mondialul.

Procesul a fost deschis de Bianca acum un an, după ce a primit mai multe jigniri în spațiul public. Tribunalul din Cluj îi obligă pe Nelson Mondialu să îi plătească acesteia daune în valoare de 30.000 de lei. Vedeta a mărturisit pentru Wowbiz.ro că se simte mult mai liberă, și că nimeni nu ar trebui să accepte să traverseze prin momentele dificile prin care a fost ea nevoită să treacă.

Citeste si: ,,M-am trezit plângând.” Bianca Comănici, în doliu. Fosta concurentă ,,Puterea Dragostei” a pierdut un om drag

Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Este nevoie urgentă de sânge.” Bianca Comănici, strigăt de ajutor în mediul online. Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la ,,Puterea Dragostei”

Bianca Comănici, primele mărturisiri după ce a câștigarea procesului împotriva lui Nelson Mondialul

Bianca Comănici se află în culmea fericirii, deoarece a avut parte de o veste pe care o aștepta de foarte mult timp. Tribunalul Cluj a luat decizia ca în procesul pe care aceasta i l-a intentat lui Nelson Mondialul, el fiind obligat să îi plătească acum vedetei daune de 30.000 de lei. Totodată, Bianca a susținut faptul că Nelson i-a produs foarte mult rău, și că în sfârșit poate spune că i s-a luat o piatră de pe inimă.

"Mă simt eliberată de tot stresul care s-a strâns de atâta timp! Era tot ce îmi doream, să se termine odată pentru totdeauna fiindcă am lucruri mult mai importante de făcut. Mi-a făcut mult rău acel om și era prea mult pentru mine. A fost o piatră pe inimă și mă bucur că s-a făcut dreptate. Nimeni nu merită să treacă prin așa ceva", a declarat Bianca, în exclusivitate pentru WOwbiz.ro. 

Citeste si: Cine este Bianca Comănici. „Sunt extrem de entuziasmată!”

Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, însărcinată? Imaginea care a stârnit multe reacții

Nelson Mondialul, silit să plătească daune în valoare de 30.000 de lei

Tribunalul Cluj a decis joi ca Nelson Mondialul să îi plătească Biancăi daune de 30.000 de lei pentru injuriile făcute public. Mai mult decât atât, Tribunalul Cluj i-a interzis lui Nelson să îi mai aducă prejudicii de imagine prezentatoarei TV.
"Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON SIMONE și în consecință: Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să achite reclamantei suma de 30.000 lei, despăgubiri pentru prejudiciul nepatrimonial. Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei și interzice pentru viitor săvârșirea unor fapte care să aducă atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei. Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să îşi ceară public scuze reclamantei. Compensează cheltuielile de judecată făcute de reclamantă și de pârâtul POP NELSON SIMONE. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON LIVIAN. Obligă reclamanta să achite pârâtului POP NELSON LIVIAN suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj-Secția civilă, sub sancțiunea nulității. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei, azi, 3 noiembrie 2022", se arată în minuta instanței. 

Citeste si: “Cea mai emoționantă ceremonie.” Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getuței Sterp

Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul

Conflictul dintre Bianca Comănici și Nelson Mondialul 

Bianca Comănici și Livian, fiul lui Nelson, s-au cunoscut în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", unde au devenit un cuplu. Mai apoi, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumuri separate, însă nu în relații atât de bune. Tatăl lui Livian, Nelson, a criticat-o și i-a adus numeroase jigniri pe rețelele de socializare. Bianca Comănici a vrut ca tot acest conflict să se oprească, așa că a preferat să acționeze pe cale legală. În prezent, vedeta Kanal D se bucură de faptul că i s-a făcut dreptate și că în sfârșit are pace. Bianca a precizat încă de anul trecut că nu l-a dat în judecată pentru răzbunare, ci pentru a-l forța să înceteze cu diversele atacuri din mediul online.

Citeste si: Bogdan Mocanu, în culmea fericirii. Anunțul făcut de artist pe internet: “Acum 5 ani îmi doream să fiu exact în punctul în care sunt acum.”

Bianca Comănici a reușit să câștige procesul împotriva lui Nelson Mondialul

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, în culmea fericirii. Anunțul făcut de artist pe internet: “Acum 5 ani îmi doream să fiu exact în punctul în care sunt acum.”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Este nevoie urgentă de sânge.” Bianca Comănici, strigăt de ajutor în mediul online. Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la ,,Puterea Dragostei”

,,M-am trezit plângând.” Bianca Comănici, în doliu. Fosta concurentă ,,Puterea Dragostei” a pierdut un om drag

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri