Incredibil! Uite cum arata acum Cagatay Ulusoy, actorul din Yaman! S-a schimbat radical si nu-l mai recunosti!


Cagatay Ulusoy, actorul care il interpreteaza pe Yaman in telenovela turceasca ce are acelasi nume, si-a schimbat radical look-ul.

 

Actorul a renuntat la parul lung cu care si-a obsinuit fanii si a abordat o tunsoare scurta care il prinde foarte bine. Cagatay Ulusoy a publicat cateva imagini pe pagina lui de Instagram in care le arata fanilor noul look.
In noul an, telespectatorii vor avea inca un motiv de bucurie. Serialul lor preferat, „Yaman”, revine in grila Kanal D de luni, 2 ianuarie si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30.
In noul sezon al serialului il regasim pe Yaman (Cagatay Ulusoy), personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.
Yaman a fost luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez (Bariş Falay) si de catre sotia acestuia, Ender (Mine Tugay).

Actorul a renuntat la parul lung cu care si-a obsinuit fanii si a abordat o tunsoare scurta care il prinde foarte bine. Cagatay Ulusoy a publicat cateva imagini pe pagina lui de Instagram in care le arata fanilor noul look.In noul an, telespectatorii vor avea inca un motiv de bucurie. Serialul lor preferat, „Yaman”, revine in grila Kanal D de luni, 2 ianuarie si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30.In noul sezon al serialului il regasim pe Yaman (Cagatay Ulusoy), personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Yaman a fost luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez (Bariş Falay) si de catre sotia acestuia, Ender (Mine Tugay).

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri