Incredibil! Marea pasiune a lui Raed Arafat. Din cauza asta nu are familie?!


Marea pasiune a lui Raed Arafat s-a aflat abia acum, chiar dacă putea fi dedusă din dedicarea sa. Se pare că, din cauza asta, Șeful DSU nu are familie.


In articol:

Raed Arafat este, în momentul de față, unul dintre cei mai importanți oameni din România și cară zilnic pe umeri încrederea a milioane de români. Pe lângă funcțiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, sau chiar în momentul de față, Raed Arafat este coordonatorul tuturor acțiunilor ce țin de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!

Cunoscut ca fondatorul SMURD și Șeful DSU, Raed Arafat a muncit foarte mult timp pentru a atinge aceste funcții înalte, iar totul a fost guvernat de marea sa pasiune: medicina. Dedicarea lui Raed Arafat se poate observa inclusiv din faptul că acesta a pus pe primul plan datoria de a-și servi neamul, alegând să nu își întemeieze o familie.

raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune
raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune

Marea pasiune a lui Raed Arafat, cauza pentru care nu și-a putut întemeia o familie

Raed Arafat a permis românilor, pentru câteva momente, să intre în culisele vieții sale personale și a povestit despre momentul în care a decis, și-a dat seama, că vrea și că trebuie să devină medic. Totul se petrecea în urmă cu mulți ani, când Șeful DSU avea doar 14 ani, atunci când a intrat pentru prima dată într-o sală de operație, iar această pasiune se datorează unui serial cu paramedici pe care fondatorul SMURD l-a urmărit o perioadă bună de timp, în copilăria sa.

Citeste si: Arafat: Dacă românii nu înțeleg să respecte regulile, peste două săptămâni s-ar putea să ne trezim cu o explozie de cazuri

”A fost o pasiune de când aveam 14 ani. A venit de la un serial de paramedici care se duceau la diferite cazuri și un spital cu camera de urgență și m-a atras foarte mult treaba asta.

S-a format o pasiune.

La 14 ani am dat prima injecție la un pacient, făcând practică la un spital de urgență. Pacientul nu m-a văzut. Asistentul responsabil de mine m-a lăsat să îi administrez injecția. La 13-14 ani am intrat în sala de operație cu vecinul nostru. Toată vacanța de vară eram în sala de operație. Pasiunea a rămas.

raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune
raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune

Venirea la București la ministere…, când eram la Ministerul Sănătății o perioadă am continuat să fac gărzi pe elicopter pe weekend la Mureș.

Îmi lipsește mult asta. A trebuit să renunț pentru ceea ce am realizat acum cu colegii la nivel național, a fost un pas bun,” a mărturisit Raed Arafat.

Mai mult decât atât, alegerile sale de a pune munca pe primul plan, l-au adus pe Raed Arafat în situația de a nu avea, a nu întemeia o familie. Șeful DSU a dezvăluit că este o persoană dedicată, care oferă 100% proiectelor în care se implică, acesta fiind motivul principal pentru care nu este căsătorit și nu are copii.

„Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim,” a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!


Abonează-te pe

Citește și:

Școlile, închise și în toamnă?! Ministrul Educației: „Un moment de criză...”

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!

Anunțul trist făcut de Nelu Tătaru: am putea rămâne în izolare și după 15 mai

S-a decis! Restaurantele și locurile de joacă rămân închise! News Alert

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

|| DESCOPERĂ || Cine Este Alexandru Vaida, Soţul Mirelei Vaida

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri