Incredibil! Marea pasiune a lui Raed Arafat. Din cauza asta nu are familie?!


Marea pasiune a lui Raed Arafat s-a aflat abia acum, chiar dacă putea fi dedusă din dedicarea sa. Se pare că, din cauza asta, Șeful DSU nu are familie.


In articol:

Raed Arafat este, în momentul de față, unul dintre cei mai importanți oameni din România și cară zilnic pe umeri încrederea a milioane de români. Pe lângă funcțiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, sau chiar în momentul de față, Raed Arafat este coordonatorul tuturor acțiunilor ce țin de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!

Cunoscut ca fondatorul SMURD și Șeful DSU, Raed Arafat a muncit foarte mult timp pentru a atinge aceste funcții înalte, iar totul a fost guvernat de marea sa pasiune: medicina. Dedicarea lui Raed Arafat se poate observa inclusiv din faptul că acesta a pus pe primul plan datoria de a-și servi neamul, alegând să nu își întemeieze o familie.

raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune
raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune

Marea pasiune a lui Raed Arafat, cauza pentru care nu și-a putut întemeia o familie

Raed Arafat a permis românilor, pentru câteva momente, să intre în culisele vieții sale personale și a povestit despre momentul în care a decis, și-a dat seama, că vrea și că trebuie să devină medic. Totul se petrecea în urmă cu mulți ani, când Șeful DSU avea doar 14 ani, atunci când a intrat pentru prima dată într-o sală de operație, iar această pasiune se datorează unui serial cu paramedici pe care fondatorul SMURD l-a urmărit o perioadă bună de timp, în copilăria sa.

Citeste si: Arafat: Dacă românii nu înțeleg să respecte regulile, peste două săptămâni s-ar putea să ne trezim cu o explozie de cazuri

”A fost o pasiune de când aveam 14 ani. A venit de la un serial de paramedici care se duceau la diferite cazuri și un spital cu camera de urgență și m-a atras foarte mult treaba asta.

S-a format o pasiune.

La 14 ani am dat prima injecție la un pacient, făcând practică la un spital de urgență. Pacientul nu m-a văzut. Asistentul responsabil de mine m-a lăsat să îi administrez injecția. La 13-14 ani am intrat în sala de operație cu vecinul nostru. Toată vacanța de vară eram în sala de operație. Pasiunea a rămas.

raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune
raed arafat, familie, șeful dsu, fondatorul smurd, marea pasiune

Venirea la București la ministere…, când eram la Ministerul Sănătății o perioadă am continuat să fac gărzi pe elicopter pe weekend la Mureș.

Îmi lipsește mult asta. A trebuit să renunț pentru ceea ce am realizat acum cu colegii la nivel național, a fost un pas bun,” a mărturisit Raed Arafat.

Mai mult decât atât, alegerile sale de a pune munca pe primul plan, l-au adus pe Raed Arafat în situația de a nu avea, a nu întemeia o familie. Șeful DSU a dezvăluit că este o persoană dedicată, care oferă 100% proiectelor în care se implică, acesta fiind motivul principal pentru care nu este căsătorit și nu are copii.

„Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim,” a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!


Abonează-te pe

Citește și:

Școlile, închise și în toamnă?! Ministrul Educației: „Un moment de criză...”

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Veste extraordinară dată de Raed Arafat. Se redeschid saloanele de înfrumusețare! Toate regulile pe care trebuie să le știi, chiar aici!

Anunțul trist făcut de Nelu Tătaru: am putea rămâne în izolare și după 15 mai

S-a decis! Restaurantele și locurile de joacă rămân închise! News Alert

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ziua Tatălui. Când se sărbătorește în 2021 și de ce nu are dată fixă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri