Incredibil, cum arată Cristina Şişcanu nemachiată! Îţi place cum îi stă aşa?


Cristina Şişcanu este din ce în ce mai frumoasă! Stilul sănătos de viaţă a avut efecte şi asupra tenului!

Cristina Şişcanu este una dintre cele mai frumoase şi urmărite vedete din România atât în mediul online, cât şi când este invitată la o emisiune.

După o pauză în care nu a mai ţinut dieta minune care a ajutat-o să slăbească 27 de kilograme, şi nici nu a mai fost la sală, prezentatoarea  a început pregătirea serioasă a trupului ei pentru...plajă.

"Am început să-mi pregătesc corpul pentru sezonul estival. Avem două balcoane pe care le-am închis cu sticlă şi pe unul dintre ele mi-am pus banda de alergat. Vreau să fac din alergatul pe bandă o rutină zilnică, exact cum este spălatul pe dinţi. O să încerc să-mi şi organizez mai bine programul, ca să-mi strecor câteva şedinţe de sală săptămânal. În plus, deşi mă doare sufletul, mănânc mai rar, nedrept de rar, dulciuri", a declarat Cristina.

Ei bine, de ceva timp, de când a slăbit vertiginos, Cristina este o adeptă a stilului natural, în timpul liber vedeta apropiindu-se extrem de rar de trusa de machiaj.

Soţia lui Mădălin Ionescu are o piele facială luminoasă şi curată, la aspectul ei contribuind mult şi "bagajul genetic" după cum ne-a povestit prezentatoarea emisiunii Cristina Şişcanu Show


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ion Cristoiu, dezvăluiri despre criza din România: „Raed Arafat este bolnav”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri