INCREDIBIL! Cum arata astazi baiatul care la 7 ani avea 100 de kilograme! Gabriel are astazi 17 ani, a slabit enorm si arata ASA! FOTO EXCLUSIV


Gabriel soca opinia publica in 2008, cand ajungea la spital dupa ce mancase 5 kg de jumari.

 

In 2008, Gabriel, un pusti de 7 ani dintr-o comuna botosaneana, ajungea la spital in stare grava dupa ce mancase la o masa 5 kilograme de jumari! Riscul de infarct era foarte mare pentru copilul a carui greutate oscila intre 97 si 100 de kilograme, asa ca medicii l-au internat imediat. Mutat intr-un centru de plasament din Botosani, Gabriel a ajuns in urmatorii doi ani la o greutate acceptabila, 56 de kilograme, dar reintegrat in familie s-a pus iarasi pe mancat, ajungand rapid la 67 de kilograme.

Intrat la regim strict, pustiul a avut parte apoi de mese fara grasimi si dulciuri si de multa miscare, asa ca doctorii erau optimisti in privinta lui. "Va ajunge un copil ca toţi ceilalţi atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, pentru că îşi doreşte acest lucru şi munceşte pentru asta", sustineau in 2011 cadrele medicale care se ocupasera de cazul lui Gabriel. 

Vezi cum arata astazi Gabriel pe stirilekanald.ro! 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am simțit că mă arde, am amorțit...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri