Incredibil! Cum a apărut Hannelore ca ”fata de la pagina 5” în urmă cu aproape zece ani! Ce scria în dreptul fotografiei ei!


Blonda care a şocat prin comportamentul ei în Thailanda a pozat prin ziare în trecut

 

Considerată drept cea mai răsfăţată, dar şi cea mai falsă concurentă din acest sezon de "Insula Iubirii", Hanellore Ulrich a reuşit totuşi să pună inimă pe jar unuia dintre cei mai râvniţi bărbaţi din Thailanda!

 

 

 

 

Hanellore, care, în competiţie a venit împreună cu iubitul ei, Bogdan, l-a determinat pe Andi, ispita ei, să fie el cel care să se îndrăgostească şi să uite postura din Thailanda, aceea de cuceritor! (intră să vezi ce pas decisiv a făcut Mirela de la Insula iubirii spre fostul ei iubit, Ionuţ Gojman)

 

Hanellore a pozat la 16 ani într-un ziar! ”Are 16 ani, 1,72 metri şi dimensiunile 88-63-90”

Până la urmă însă, bărbatul nu a fost de condamnat! Hanellore avea abilitatea de a vrăji pe oricine şi de a face lucrurile în aşa fel încât să fie în favoarea ei şi să o adică în prim-plan! ”Întordeauna, mi-a plăcut să fiu admirată”, spunea Hane in concurs!

O dovadă clară că tânăra ţi-a dorit mereu să fie mereu în centrul atenţiei este şi aceea că, în umă cu mai bine de zece ani, ea  poza la rubrica ,,Fata de la pagina 5", în ziarul Libertatea. Descrierea suna aşa!,”Este din Timişoara, are 16 ani, 1,72 metri şi dimensiunile 88-63-90. Adoră să fie fotografiată, să danseze şi să facă excursii pe munte“!, se specifica în publicaţia respectivă!


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu le-a făcut praf pe divele autohtone: ”Sunteţi toate nişte ţoape pârlite”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Ce trebuie să ştii despre infecţiile vaginale cu fungi

Profită de reducerile de sărbători şi îmbunătăţeşte-ţi sănătatea

Noile trenduri în decor interior

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să faci acasă măști naturale pentru orice tip de păr

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri