Inci și Han, o iubire ca-n filme

Inci și Han, o iubire ca-n filme
Inci și Han, o iubire ca-n filme

Evenimente neașteptate, emoționante vor surprinde astăzi fanii serialului “Vinovați de iubire”, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Exact în momentul în care Inci și Han decid că este momentul să comunice familiilor lor faptul că au făcut marele pas, că s-au căsătorit, un incident provocat de Safiye le dă peste cap planurile celor doi îndrăgostiți. Atât Han cât și Inci decid că trebuie să aștepte momentul oportun pentru a le da familiilor lor marea veste.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe de altă parte, Inci va trebui să se confrunte cu o situație dramatică, atunci când fratele său, Ege, pleacă de acasă. Când Inci află că Ege a plecat să locuiască alături de tatăl lor, situația devine dramatică iar Han este la un pas de a provoca un dezastru.

Inci nu își poate ierta tatăl pe care îl învinuiește de moartea mamei sale și își dorește ca Ege să rămână alături de ea și bunicul lor.

Dincolo de toate problemele cu care se confruntă, Han și Inci decid să petreacă timp amândoi, departe de familiile lor iar dragostea lor crește cu fiecare moment petrecut împreună.

Cum vor reacționa familiile lui Inci și Han atunci când vor primi vestea că aceștia s-au căsătorit puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, la Kanal D. Îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D. 

 Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies