Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”


Grațiela Duban a fost principala țintă a Cristinei Șișcanu după nominalizarea ei de echipa Faimoșilor de la Survivor România. Cristina i-a reproșat acesteia că nu se aștepta să o voteze.


In articol:

După ce a fost votată de cei mai mulți din echipa ei pentru a fi eliminată, Cristina Șișcanu a avut discuții cu coechipierii ei. Se pare însă că dintre toți, cel mai mult a derenajat-o pe Cristina Șișcanu votul dat de Grațiela Duban, motiv pentru care i-a cerut acesteia explicații privind alegerea ei.

Grațiela: Nu mi se pare că ești foarte bătăioasă pentru echipă, pe traseu. Nu zic aici…

Cristina Șișcanu: Nu mai am ce să discut. Gata, până aici! Grațiela ți se pare că nu sunt bătăioasă? Eu am făcut niște lucruri pentru voi. (…) Pentru mine a contat foarte mult părerea ta, pentru că eu te-am considerat o persoană cerebrală, cu o experiență de viață și pentru mine contează foarte mult...M-a dezamăgit votul tău!

Apoi, Grațiela Duban a explicat că a încercat să se justifice, să vorbească de mai multe ori cu Șișcanu, tocmai pentru a lămuri lucrurile, numai că lucrurile s-au complicat.

”Nu am vrut să fie supărată pe mine și m-am dus să-i explic și mi-a spus că a înțeles. Pe urmă am auzit că a spus despre noi că am votat cu răutate”, a povestit Grațiela Duban.

Citeste si: Concurenții ”Survivor România” au trăit momente de groază! Insula lor a fost invadată de 25 de bărbați cu macete

Într-o altă discuție, Cristina Șișcanu i-a spus clar Grațielei Duban că o credea prietena ei și că ea nu ar fi votat-o indiferent de situație.

Cristina Șișcanu: Ești ultimul om la care m-aș fi gândit că m-ai fi votat

Grațiela Duban: Mă faci să mă simt prost. De ce ai avut așteptarea asta de la mine?  Ți-am zis eu că suntem prietene sau că ne susținem orice ar fi? (…) Ce să fac? Trebuie să votez, cum votez, pe ce principii? Că principiul ăla de corectitudine l-am învățat de la tataie, principiul de prietenie l-am învățat cu viața..

Cristina Șișcanu: Eu n-aș fi dat un vot împotriva ta indiferent ce ai fi făcut. Dar nu înseamnă că-i corect. Poate-i corect așa cum gândești tu

Grațiela Duban: Eu am zis că m-am împrietenit cu toate, și toate sunteți la același nivel

Cristina Șișcanu: La mine nu sunt toate pe același...

 

Cristina Șișcanu, prima eliminată de la Survivor România

Până la urmă, Cristina Șișcanu a susținut că a acceptat alegerea colegilor săi de echipă, iar în urma voturilor telespecatorilor, ea a fost cea care a părăsit competiția Survivor România.

"A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevar, pe partea sportivă, pe trasee, nu prea m-am descurcat la nivelul la care ar trebui și ceilalți colegi nu au reusit sa acumuleze puncte in favoarea echipei", a spus Cristina Șișcanu înainte de a pleca de la Survivor România.


Citește și:

Demi Lovato și Max Ekrich s-au despărțit, după 2 luni de logodnă

Ce a făcut Akebono după ce a fost descalificat de la Puterea dragostei

Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O lună tensionată pentru trei zodii

Kit Harington și Rose Leslie din „Game of Thrones” vor deveni părinți

Top 5 alimente care ţin virusurile la distanţă. Merg consumate în orice anotimp şi ajută enorm în pandemia de coronavirus

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri