,,În unele seri e chinuitori”. Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă


Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale a reușit să strângă o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături


In articol:

Mulți oameni au o părere foarte bună despre ea, deoarece este o persoană carismatică și mereu a fost sinceră cu cei din jurul ei.Recent, în cadrul unei emisiuni TV, a dezvăluit că se confruntă cu boala care nu îi dă pace și consideră că este foarte chinuitoare.

Citeste si: Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

Lidia Buble, despre boala cu care se confruntă

Artista a dezvăluit că se confruntă cu o boală numită nictofobie și se declanșează în timpul nopții. Ea a spus că dacă  are tablouri prin casă se gândește că persoana desenată va pleca de acolo, iar când rămâne singură o ia razna foarte tare.

Artista trece prin momente foarte grele, iar în unele seri îi este foarte greu să adoarmă și nu se poate odihni atât cât este nevoie. 

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”,

a dezvăluit Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV.

Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă

Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri despre părinții ei! Ce îi spunea tatăl ei de fiecare dată când ajungea acasă la Deva

Care sunt simptomele nictofobiei

Nictofobia este o afecțiune medicală care se manifestă prin frica de întuneric, aceasta existând de foarte mult timp și multe persoane se confruntă cu ea.

Afecțiunea de care suferă Lidia Buble se manifestă prin simptome la nivel fizic, precum probleme ale respirației, ritm cardiac alert, dureri de cap și transpirație.

Totodată, această tulburare se manifestă și prin simptome la nivel emoțional, cum ar fi anxietate, atacuri de panică, depresie, pierderea cunoștinței și multe alte probleme de acest fel.

Persoanele care suferă de nictofobie și  tulburare obsesiv compulsiva verifica de câteva ori înainte de culcare daca geamurile sunt închise, ușile încuiate, aprind luminile in celelalte camere pentru a se asigura ca nu este nimeni în locuința lor

Pentru cei cu tulburări anxioase tresar la fiecare zgomot si au dificultăți in adormire.

Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă

Lidia Buble, despre boala cumplitiă cu care se luptă

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Lidia Buble a fost în depresie? „Am avut nevoie de pauză. Mă uitam în oglindă şi ziceam: „Cine este fata asta?!”

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am ajuns în București cu fix 40 de lei în buzunar”. Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare despre viața ei înainte de celebritate

Filme adaptate după cărți: Află cele mai captivante producții!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Lidia Buble și Harlys Becerra, despărțiți definitiv! Ce s-a întâmplat după ce s-au întors din vacanță: „Aș prefera să rămână...”

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri