„În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească.” Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga

„În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească.” Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga
„În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească.” Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu traversează momente dificile, la doi ani de la pierderea soției sale, Cornelia Catanga. Cântăreața de muzică lăutărească a încetat din viață la vârsta de 63 de ani, la data de 26 martie 2021.

În urma sa, rămânând soțul ei, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, cunoscut sub numele de Andu. Cornelia Catanga, talentata artistă, a pierit în urma unei infectări cu virusul COVID-19.

Aurel Pădureanu plânge și suspină și acum după Cornelia Catanga

Deși trece timpul, sufletul lui Aurel Pădureanu rămâne încă devastat de durere. Artistul a dezvăluit că a găsit o oarecare liniște în credința sa religioasă și că frecventează des Biserica pentru a se ruga.

Artistul recunoaște că nu poate uita momentul în care a dus-o pe soția sa la spital și modul în care a fost înmormântată într-un sac.

„Suntem în regulă și eu și băiatul. În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească, îi cer Lui Dumnezeu să îmi dea liniște sufletească. Mă macină gândul că am dus-o pe Cornelia atunci la spital, de fiecare dată îmi apare în minte imaginea și vorbele ei în care îmi spunea. Plus că a fost înmormântată foarte urât.

Știți cu toții că a fost pusă într-un sac și dusă la groapă. O artistă ca ea, la nivelul său, să fie îngropată într-un sac?...Nu se poate așa ceva. Este greu, mă roade treaba asta”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga
Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga[Sursa foto: Facebook]

Aurel Pădureanu se gândește doar la ea

Aurel Pădureanu resimte indignarea față de faptul că colegii săi de breaslă au uitat-o pe regretata artistă și nimeni nu vizitează mormântul ei pentru a aprinde o lumânare.

În același timp, artistul afirmă că oamenii te caută doar atunci când te afli într-o perioadă favorabilă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Gândul meu și al fiului meu, Alexandru, ne este doar la ea. Vă dați seama că nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm, ne-am susținut necondiționat în tot ceea ce am făcut.

Cornelia a fost uitată de toți colegii de scenă, la ea la cimitir nu vine nimeni să îi aprindă o lumânare. În general oamenii stau pe lângă tine atunci când ai bani, sau îți merge bine profesional. În rest nu. Prietenia este atunci când ai grătarul încins”,
a mărturisit partenerul de viață al Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu, trădat de toți apropiații, după moartea Corneliei Catanga

În urma trecerii în neființă a Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a făcut cunoscut că se confruntă cu dificultăți financiare și este profund dezamăgit de faptul că mulți l-au ignorat în acele momente dificile.

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști.

Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

Acesta a exprimat o profundă dezamăgire față de toți cei pe care îi considera prieteni, observând că aceștia nu au manifestat niciun interes în privința situației sale după plecarea definitivă a Corneliei Catanga.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„În momentul în care ai bani, toți sunt prietenii tăi. Atunci când cazi și ai probleme de ordin financiar sau de sănătate, nu te mai bagă nimeni în seamă. Nici cei din familie, dar nu dau nume acum. Poate copiii doar că sunt mai aproape. În rest, nimeni. Ai văzut că și în frăție sunt dușmani la ora actuală. Sunt bine acum cu banii, nu mai am probleme. Mai bine zic așa, nu mai zice nimeni nimic. Copiii m-au ajutat, am fost apropiat de copiii mei și înainte, i-am educat frumos”, a mai declarat artistul.

Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga
Aurel Pădureanu nu poate trece peste decesul Corneliei Catanga[Sursa foto: Facebook]

 

 Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

”Au scos-o pe Cornelia din mormânt.” Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies