”Au scos-o pe Cornelia din mormânt.” Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga

”Au scos-o pe Cornelia din mormânt.” Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga
”Au scos-o pe Cornelia din mormânt.” Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu a discutat despre ce a făcut în momentul în care a dezgropat-o pe Cornelia Catanga. Iată despre ce este vorba!

Cornelia Catanga a trecut la cele veșnice în urmă cu 2 ani, lăsând în urma sa un gol imens atât în sufletele admiratorilor care o ascultau de fiecare dată cu drag, dar și în inima soțului ei, Aurel Pădureanu, care nu poate trece nici până în prezent peste tragedie. Cu toate astea, bărbatul a făcut câteva dezvăluiri despre momentul în care Cornelia Catanga a fost dezgropată pentru construcția cavoului.

Astfel, artistul a declarat că a stat 4 ore lângă sicriul regretatei sale soții și a fost foarte fericit că a putut face acest lucru, deoarece la înmormântare nu i s-a permis din cauza restricțiilor pandemiei de COVID-19.

„Asta e viața, grea, pe zi ce trece dorul este tot mai mare. I-am refăcut și mormântul, anul trecut, la Cimitirul Ghencea, am pus o cruce nouă, din marmură albă.

Am făcut un cavou pe două niveluri, de două locuri, pentru mine și Cornelia, doar pentru noi doi, ca să fim cândva din nou împreună. Când s-a refăcut lucrarea, au scos-o pe Cornelia din mormânt, cam patru ore, am stat lângă coșciugul ei, dar nu l-am deschis, pentru că nu aveam voie, este interzis. Dar, mă bucur că am stat cu ea și așa, pentru că la înmormântare nu apucasem, nu ne-au lăsat, din cauza restricțiilor din pandemia Covid-19. Acum,
Cornelia mea stă în acel cavou din marmură ca într-o casă, am pus și poze cu ea, dar și cu noi doi, este ceva superb, toată lumea se oprește să se uite și să aprindă o lumânare. Îi voi detesta toată viața pe cei care ne-au obligat să ne înmormântăm oamenii dragi, în saci, cu hainele lângă ei.  Cornelia trebuia să aibă parte de o înmormântare frumoasă, fastuoasă, cu mii de oameni, cu munți de flori.
La urma-urmei, a fost Regina Muzicii Lăutărești”
, ne-a mai mărturisit Aurel Pădureanu, pentru Impact.

Citește și: “Regret până voi muri.” Aurel Pădureanu, sfâșiat de durere după ce a urcat pe scenă după decesul Corneliei Catanga

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga[Sursa foto: Facebook]

Aurel Pădureanu, mărturisiri despre spectacolul în memoria Corneliei Catanga

De ceva timp, Aurel Pădureanu organizează un spectacol  în memoria regretatei Cornelia Catanga. Mai mult decât atât, anul acesta va avea loc respectivul eveniment, iar artistul a dorit ca acesta să aibă loc pe data de 9 martie, atunci când ar fi fost ziua de naștere a ”Reginei muzicii lăutărești”, însă acest lucru nu se poate întâmpla, motiv pentru care concertul ar putea să se desfășoare în luna aprilie sau mai.

„Vom face spectacol mare la Sala Palatului, cu artiști importanți din muzica de petrecere. Din păcate, nu am timp să-l organizez până în luna martie, de ziua ei, încă umblu să găsesc sponsori și un regizor. Sper ca, până în aprilie-mai, să îi dau drumul”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: Aurel Pădureanu, reacție dură după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga, într-o emisiune. “Individul acesta se prostea!”

Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac!" Aurel Pădureanu i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies