In premiera pe piata din Romania cea mai revolutionara procedura estetica: Implantul de sprancene


In premiera pe piata din Romania cea mai revolutionara procedura estetica: Implantul de sprancene

Considerat revelatia serviciilor de infrumusetare, implantul de sprancene realizat in parteneriat cu designerul Darius Stanese este cea mai eficienta si sigura metoda de reconstructie a sprancenelor intr-o forma perfecta si naturala.

 

Procedura a fost lansata oficial marti, 31 mai 2016. Prezent la lansare, managerul Spitalului Esteworld Turcia, Dr. Servet Terziler, a explicat cum se realizeaza operatia revolutionara, de unde sunt extrasi foliculii de par care, ulterior, sunt implantati in sprancene, cum se efectueaza interventia, cat dureaza recuperarea si care este rolul designerului de sprancene.
"Cand am vazut cat de multe solicitari exista la Spitalul Esteworld din Turcia, pentru implantul de par si de barba, la barbati, am intrebat daca aceasta operatie se poate realiza si in zona sprancenelor, pentru femei.
E uimitor, am pus o simpla intrebare si iata raspunsul! Si, da, o sa fiu supusa unui implant de sprancene la Spitalul Esteworld din Turcia. Nu am fost nciodata adepta tatuajului. Am preferat machiajul sprancenelor, dar procedura este o corvoada zilnica intrucat necesita mult timp si, culmea, si foarte multa atentie pentru ca forma sprancenelor este importanta pentru fizionomie”, a declarat Nicoleta Luciu.
Implantul firelor de par va fi realizat de medicii Spitalului Esteworld, in timp ce designerul de sprancene va decide care va fi forma potrivita a acestora, in functie de fizionomia fiecarui pacient.
Implantul de sprancene se adreseaza atat celor care vor sa corecteze o greseala de pensat, dar si persoanelor care au fost victime ale unor accidente (arsuri, accidente rutiere) si celor care au un astfel de defect din nastere.

Procedura a fost lansata oficial marti, 31 mai 2016. Prezent la lansare, managerul Spitalului Esteworld Turcia, Dr. Servet Terziler, a explicat cum se realizeaza operatia revolutionara, de unde sunt extrasi foliculii de par care, ulterior, sunt implantati in sprancene, cum se efectueaza interventia, cat dureaza recuperarea si care este rolul designerului de sprancene. "Cand am vazut cat de multe solicitari exista la Spitalul Esteworld din Turcia, pentru implantul de par si de barba, la barbati, am intrebat daca aceasta operatie se poate realiza si in zona sprancenelor, pentru femei. E uimitor, am pus o simpla intrebare si iata raspunsul! Si, da, o sa fiu supusa unui implant de sprancene la Spitalul Esteworld din Turcia. Nu am fost nciodata adepta tatuajului. Am preferat machiajul sprancenelor, dar procedura este o corvoada zilnica intrucat necesita mult timp si, culmea, si foarte multa atentie pentru ca forma sprancenelor este importanta pentru fizionomie”, a declarat Nicoleta Luciu.


Implantul firelor de par va fi realizat de medicii Spitalului Esteworld, in timp ce designerul de sprancene va decide care va fi forma potrivita a acestora, in functie de fizionomia fiecarui pacient. Implantul de sprancene se adreseaza atat celor care vor sa corecteze o greseala de pensat, dar si persoanelor care au fost victime ale unor accidente (arsuri, accidente rutiere) si celor care au un astfel de defect din nastere.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri