In aceasta vara se poarta sandalele în culori dulci si pastelate


Designerii Ionut Glavan si George Stefanescu au oferit un inedit spectacol coloristic la cea de a 25-a editie a festivalului de moda Bucharest Fashion Week.

 

Intitulata "One summer in rose", colectia celor de la Mineli Boutique este destinata sezonului estival si abordeza stiluri diferite. S-a pus accentul pe culori dulci si pastelate, precum roz quartz si albastru serenity sau culori vesele precum rosu si galben. Nu au lipsit nici de aceasta data motivele traditionale romanesti cusute manual din margele si ciucuri . "Din punctul nostru de vedere, "One summer in rose"  este mai mult decat o simpla colectie, este o stare de spirit. Am creat cu gandul la a completa si a defini imaginea femeii cosmopolite a secolului XXI. Sezonul estival defineste cel mai bine starea de bine si sintagma "la vie en rose", astfel pentru noi a fost o adevarata bucurie sa cream aceste modele", a aratat Ionut Glavan, prezent pe scena festivalului Bucharest Fashion Week.
Peste 30 de designeri renumuti si autohtoni, branduri de lux si modele de top au fost prezenti la cea mai recenta editie a festivalului de moda bucurestean.

Intitulata "One summer in rose", colectia celor de la Mineli Boutique este destinata sezonului estival si abordeza stiluri diferite. S-a pus accentul pe culori dulci si pastelate, precum roz quartz si albastru serenity sau culori vesele precum rosu si galben. Nu au lipsit nici de aceasta data motivele traditionale romanesti cusute manual din margele si ciucuri .

"Din punctul nostru de vedere, "One summer in rose"  este mai mult decat o simpla colectie, este o stare de spirit. Am creat cu gandul la a completa si a defini imaginea femeii cosmopolite a secolului XXI. Sezonul estival defineste cel mai bine starea de bine si sintagma "la vie en rose", astfel pentru noi a fost o adevarata bucurie sa cream aceste modele", a aratat Ionut Glavan, prezent pe scena festivalului Bucharest Fashion Week.Peste 30 de designeri renumuti si autohtoni, branduri de lux si modele de top au fost prezenti la cea mai recenta editie a festivalului de moda bucurestean.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

6 modele de sandale la modă anul acesta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri