În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2 Ciro nu renunță la luptă

În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2     Ciro nu renunță la luptă

Fascinanta productie "Gomora", inspirată din realitatea dură a acțiunilor mafiei italiene, aduce în casele telespectatorilor Kanal D2 un nou episod plin de intrigă și suspans.

Tensiunile continuă între membrii clanurilor care își doresc puterea supremă, iar divergențele dintre aceștia vor capta atenția privitorului.

Î n vreme ce Genny Savastano (Salvatore Esposito) se zbate între viață și moarte, tatăl acestuia, Pietro (Fortunato Cerlino), care a evadat din închisoare, decide să intre în lupta dintre clanuri, să-și susțină fiul. 

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Salvatore Conte (Marco Palvetti) se teme de reacția lui Pietro și îl avertizează pe Ciro (Marco D’Amore) că lucrurile se vor acutiza dacă Pietro Savastano <intră în joc>.

Încrezător în forțele sale, Ciro îl sfătuiește pe Salvatore să grăbească lucrurile, astfel ca Pietro să nu poată reacționa și, împreună, să formeze o alianță de neînvins.

Deborah (Pina Turco) este îngrijorată de acțiunile lui Ciro care nu renunță la lupta împotriva adversarilor săi și se teme pentru viața fiicei lor.

 

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies