În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2 Ciro nu renunță la luptă

În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2     Ciro nu renunță la luptă

Fascinanta productie "Gomora", inspirată din realitatea dură a acțiunilor mafiei italiene, aduce în casele telespectatorilor Kanal D2 un nou episod plin de intrigă și suspans.

Tensiunile continuă între membrii clanurilor care își doresc puterea supremă, iar divergențele dintre aceștia vor capta atenția privitorului.

Î n vreme ce Genny Savastano (Salvatore Esposito) se zbate între viață și moarte, tatăl acestuia, Pietro (Fortunato Cerlino), care a evadat din închisoare, decide să intre în lupta dintre clanuri, să-și susțină fiul. 

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Salvatore Conte (Marco Palvetti) se teme de reacția lui Pietro și îl avertizează pe Ciro (Marco D’Amore) că lucrurile se vor acutiza dacă Pietro Savastano <intră în joc>.

Încrezător în forțele sale, Ciro îl sfătuiește pe Salvatore să grăbească lucrurile, astfel ca Pietro să nu poată reacționa și, împreună, să formeze o alianță de neînvins.

Deborah (Pina Turco) este îngrijorată de acțiunile lui Ciro care nu renunță la lupta împotriva adversarilor săi și se teme pentru viața fiicei lor.

 

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies