În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte

În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte

Neo-zeelandezul Brian Cox a lucrat 4 ani la transformarea curţii casei sale într-o biserică vie. Cu greu poţi spune ce anume este mai impresionant: rezultatul sau faptul că a avut nevoie de doar 4 ani să creeze o asemenea capodoperă vie.

 

În tot acest timp, Cox s-a străduit să găsească cele mai potrivite plante pentru a-şi duce la îndeplinire proiectul, apoi a lucrat la transplantarea arborilor.

 

A vrut neapărat ca biserica să fie iluminată bine pe tot parcursul zilei şi din acest motiv a folosit o combinaţie unică de arbori de un anumit colorit, obţinând astfel o coroană vie ce dă naştere la jocuri impresionante de lumini şi umbre.

 

Însă, pentru tot acest proiect, Brian Cox avea şi cunoştinţele necesare. Neo-zeelandezul este proprietarul unei firme specializate în replantarea arborilor.

 

De aceea a şi durat „numai” 4 ani realizarea întregului proiect, pentru că a folosit doar arbori vii la asamblarea acestei splendori naturale.

 

Ideea de a construi o biserică vie i-a venit după ani de călătorii şi vizitat monumente în toată lumea. În aprilie 2011, Brian Cox a curăţat terenul şi a construit cadrul metalic al bisericii, pe care l-a umplut apoi cu arbori.

„Biserica vie” a devenit între timp un refugiu natural şi o oază de serenitate, departe de zgomotul şi stresul civilizaţiei urbane.

 

Sursa: Incredibilia.roCitește și:

Zodiile care sunt pe LISTA NEAGRA a iubirii. Vor suferi intreaga viata

Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa despartirea scandaloasa de Tristan Tate! Surprinzator, ce le-a spus vedeta prietenelor, chiar acum cateva minute EXCLUSIV

ego.ro Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le dă savoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies