În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte


În 4 ani şi-a crescut o biserică vie, din arbori, în curtea casei, iar rezultatul te lasă fără cuvinte

Neo-zeelandezul Brian Cox a lucrat 4 ani la transformarea curţii casei sale într-o biserică vie. Cu greu poţi spune ce anume este mai impresionant: rezultatul sau faptul că a avut nevoie de doar 4 ani să creeze o asemenea capodoperă vie.

 

În tot acest timp, Cox s-a străduit să găsească cele mai potrivite plante pentru a-şi duce la îndeplinire proiectul, apoi a lucrat la transplantarea arborilor.

 

A vrut neapărat ca biserica să fie iluminată bine pe tot parcursul zilei şi din acest motiv a folosit o combinaţie unică de arbori de un anumit colorit, obţinând astfel o coroană vie ce dă naştere la jocuri impresionante de lumini şi umbre.

 

Însă, pentru tot acest proiect, Brian Cox avea şi cunoştinţele necesare. Neo-zeelandezul este proprietarul unei firme specializate în replantarea arborilor.

 

De aceea a şi durat „numai” 4 ani realizarea întregului proiect, pentru că a folosit doar arbori vii la asamblarea acestei splendori naturale.

 

Ideea de a construi o biserică vie i-a venit după ani de călătorii şi vizitat monumente în toată lumea. În aprilie 2011, Brian Cox a curăţat terenul şi a construit cadrul metalic al bisericii, pe care l-a umplut apoi cu arbori. „Biserica vie” a devenit între timp un refugiu natural şi o oază de serenitate, departe de zgomotul şi stresul civilizaţiei urbane.

 

Sursa: Incredibilia.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care sunt pe LISTA NEAGRA a iubirii. Vor suferi intreaga viata

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa despartirea scandaloasa de Tristan Tate! Surprinzator, ce le-a spus vedeta prietenelor, chiar acum cateva minute EXCLUSIV

A murit prezentatoarea BBC Rachel Bland. Femeia anunţa luni că „mai are câteva zile de trăit”

Boala silentioasa de ficat care duce la cancer. Asa se depisteaza la timp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de vineri, 16 aprilie 2021, anuntul ANM: vreme ploioasa!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri