Împăcare istorică! Bianca și Berna de la Puterea dragostei sunt din nou prietene, după trei luni

Bianca si Berna s-au impacat

Cele două foste concurente au îngropat securea războiului și și-au dat seama că a fost o relație prea frumoasă între ele pentru a o da uitării.

După mai multe luni în care nu și-au vorbit deloc, Bianca și Berna de la Puterea dragostei și-au mai dat o șansă și s-au împăcat, spre surprinderea și bucuria susținătoarelor lor.

Cele două tinere au fost extrem de apropiate pe vremea când se aflau în Turcia și timp de mai multe luni au fost colege de cameră.

Înainte de finala Puterea dragostei, Bianca și Berna s-au certat, iar atunci când Bianca nu i-a oferit trofeul prietenei sale, relația lor s-a răcit definitiv.

Bianca si Berna s-au impacat
Bianca si Berna s-au impacat, ce au spus despre fostii iubiti[Sursa foto: Captură YouTube]

În ultimele luni, cele două tinere și-au dat seama că au dat cu piciorul unei prietenii frumoase și, în cadrul emisiunii „Totul despre dragoste by Cornelia Ionescu”, au vorbit despre momentele frumoase pe care le-au trăit în Turcia, dar și când au revenit în România.

Bianca și Berna și-au amintit de momentele în care ieșeau alături de Philip și de Livian și cât de bine se înțelegeau în acea perioadă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

„Ne ajutam unul pe celălalt și era totul bine. Vorbeam în casă. Eu cred că dacă se continua prietenia asta, nu se ajungea la înșelat. Eu știu că Livian o iubește foarte mult pe Bianca și Philip mă iubește foarte mult pe mine, și nu se ajungea la așa ceva. Nu avea cum. Nu își permiteau să se întâmple. Avem multe amintiri și a fost totul frumos. Chiar nu se interesa că ceilalți ne făceau poze.

Ei erau certați și nu voiau să ne vadă ceilalți concurenți. Ne ascundeam”, a dezvăluit Berna în cadrul emisiunii de la Wowbiz.

„Philip mi-a zis că Livian se va muta la București. Eu nu știam, eram așa surprinsă. Apoi mi-a zis”, a mai spus Bianca și a continuat să spună de ce a decis să reia legătura cu Berna, după trei luni.

„Dacă am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum să nu o iert pe Berna, pentru că nu mi-a făcut atât de mult rău.

Auzeam ce mai spunea ea despre mine și mereu vorbea frumos despre mine și mă lăuda, niciodată nu a fost răutăcioasă, de aia sunt și aici”, a mai spus Bianca despre motivul împăcării cu prietena sa.

Ce părere are Berna despre iubita lui Livian

Berna de la Puterea dragostei a vorbit despre noua relație a lui Livian cu Florentina.

„Eram doar eu cu doamna Cornelia și chiar am spus: la cât de frumoasă este Bianca, nici nu se compară cu ce iubită are Livian acum. Am și zis, pentru că ăsta este adevărul, oricine vede asta. Adică, nici nu se compară cu tine, nici măcar 1 la sută. Nici la suflet, nici la frumusețe, la nimic. Eu nu pot să îl înțeleg pe Livian, ce o fi văzut la fata asta, nu pot să îmi explic. Nu se compară, e cer și pământ.”, a spus Berna, iar Bianca a clarificat pentru prima dată ce simte despre noua iubită a lui Livian:

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Merci. Păi pe el nu îl interesa aspectul fizic, e un subiect în care nu că nu aș vrea să intru. Nu e vorba de el, dar nu merită ea atâta importanță, să stau să vorbesc despre ea, e o persoană care nu există, nu ai cum să te bagi. Și când am vorbit cu Berna zilele trecute, ele sunt niște femei ușoare, că nu ai cum să te bagi peste un om care vezi că iubește, că este îndrăgostit, să sari pe el. Eu nu aș face asta, dacă aș vedea acest lucru, nu m-aș băga. Nu sunt un pansament, sunt un pic de cremă, să treacă. Nu ne vor uita, noi nu am trecut prin clipe urâte. Ei o să ne regrete 100%. Ei nu au simțit durerea pe care am simțit-o noi”, a spus Bianca de la Puterea dragostei.

„Realizezi ce ai pierdut”, a mai dezvăluit Berna.

 Citește și:

Paul de la Puterea dragostei, primele imagini cu iubita sa: „Vă mulțumesc tuturor”

Tachinări din dragoste ascunsă... între Andreea și George! "Dacă ar fi ultima femeie, aș prefera...."

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies