Împăcare istorică! Bianca și Berna de la Puterea dragostei sunt din nou prietene, după trei luni

Bianca si Berna s-au impacat
Bianca si Berna s-au impacat, ce spun despre prietenia lor

Cele două foste concurente au îngropat securea războiului și și-au dat seama că a fost o relație prea frumoasă între ele pentru a o da uitării.

După mai multe luni în care nu și-au vorbit deloc, Bianca și Berna de la Puterea dragostei și-au mai dat o șansă și s-au împăcat, spre surprinderea și bucuria susținătoarelor lor.

Cele două tinere au fost extrem de apropiate pe vremea când se aflau în Turcia și timp de mai multe luni au fost colege de cameră.

Înainte de finala Puterea dragostei, Bianca și Berna s-au certat, iar atunci când Bianca nu i-a oferit trofeul prietenei sale, relația lor s-a răcit definitiv.

Bianca si Berna s-au impacat
Bianca si Berna s-au impacat, ce au spus despre fostii iubiti[Sursa foto: Captură YouTube]

În ultimele luni, cele două tinere și-au dat seama că au dat cu piciorul unei prietenii frumoase și, în cadrul emisiunii „Totul despre dragoste by Cornelia Ionescu”, au vorbit despre momentele frumoase pe care le-au trăit în Turcia, dar și când au revenit în România.

Bianca și Berna și-au amintit de momentele în care ieșeau alături de Philip și de Livian și cât de bine se înțelegeau în acea perioadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Ne ajutam unul pe celălalt și era totul bine. Vorbeam în casă. Eu cred că dacă se continua prietenia asta, nu se ajungea la înșelat. Eu știu că Livian o iubește foarte mult pe Bianca și Philip mă iubește foarte mult pe mine, și nu se ajungea la așa ceva.

Nu avea cum. Nu își permiteau să se întâmple. Avem multe amintiri și a fost totul frumos. Chiar nu se interesa că ceilalți ne făceau poze. Ei erau certați și nu voiau să ne vadă ceilalți concurenți. Ne ascundeam”, a dezvăluit Berna în cadrul emisiunii de la Wowbiz.

„Philip mi-a zis că Livian se va muta la București. Eu nu știam, eram așa surprinsă. Apoi mi-a zis”, a mai spus Bianca și a continuat să spună de ce a decis să reia legătura cu Berna, după trei luni.

„Dacă am putut-o ierta pe Simina, nu aveam cum să nu o iert pe Berna, pentru că nu mi-a făcut atât de mult rău. Auzeam ce mai spunea ea despre mine și mereu vorbea frumos despre mine și mă lăuda, niciodată nu a fost răutăcioasă, de aia sunt și aici”, a mai spus Bianca despre motivul împăcării cu prietena sa.

Ce părere are Berna despre iubita lui Livian

Berna de la Puterea dragostei a vorbit despre noua relație a lui Livian cu Florentina.

„Eram doar eu cu doamna Cornelia și chiar am spus: la cât de frumoasă este Bianca, nici nu se compară cu ce iubită are Livian acum. Am și zis, pentru că ăsta este adevărul, oricine vede asta. Adică, nici nu se compară cu tine, nici măcar 1 la sută.

Nici la suflet, nici la frumusețe, la nimic. Eu nu pot să îl înțeleg pe Livian, ce o fi văzut la fata asta, nu pot să îmi explic. Nu se compară, e cer și pământ.”, a spus Berna, iar Bianca a clarificat pentru prima dată ce simte despre noua iubită a lui Livian:

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Merci. Păi pe el nu îl interesa aspectul fizic, e un subiect în care nu că nu aș vrea să intru. Nu e vorba de el, dar nu merită ea atâta importanță, să stau să vorbesc despre ea, e o persoană care nu există, nu ai cum să te bagi. Și când am vorbit cu Berna zilele trecute, ele sunt niște femei ușoare, că nu ai cum să te bagi peste un om care vezi că iubește, că este îndrăgostit, să sari pe el. Eu nu aș face asta, dacă aș vedea acest lucru, nu m-aș băga. Nu sunt un pansament, sunt un pic de cremă, să treacă. Nu ne vor uita, noi nu am trecut prin clipe urâte. Ei o să ne regrete 100%. Ei nu au simțit durerea pe care am simțit-o noi”, a spus Bianca de la Puterea dragostei.

„Realizezi ce ai pierdut”, a mai dezvăluit Berna.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Tachinări din dragoste ascunsă... între Andreea și George! "Dacă ar fi ultima femeie, aș prefera...."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bianca de la Puterea dragostei, din nou cu zâmbetul pe buze! Cine o face fericită

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies