„Îmi vine să şi plâng acum.” Monica Anghel, mărturisiri în lacrimi despre mama ei


Celebra artistă Monica Anghel a vorbit despre familia ei şi cum a ajuns să colaboreze cu Jojo.


In articol:

Câștigătoarea Festivalului Cerbul de Aur din anul 1996, a făcut câteva dezvăluiri despre familia ei şi perioada grea pe care a traversat-o în urma unei intervenții de ordin estetic.

Invitată în emisiunea podcast a Ilincai Vandici, Monica Anghel a povestit cu amănunte, ce legătură strânsă are cu familia ei. Artista a precizat că mama le-a fost alături tot timpul şi le-a oferit o educaţie aparte.

Monica Anghel cu ochii în lacrimi în podcastul Ilincai Vandici

Citeste si: ,,Mă deranjează foarte tare.” Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor. Ce a declarat vedeta despre minciunile care se spun despre ea

Monica Anghel

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum se menține Monica Anghel în formă, la 51 de ani. La ce aliment a renunțat vedeta

„Îmi vine să şi plâng acum... I-am mulţumit mamei mele că de la ea am învăţat să fiu mamă. Şi pe mine şi pe fratele meu ne-a crescut extraordinar de frumos şi echilibrat, zic eu... Cu toată dragostea ei.

A fost în permanenţă lângă noi, a fost cloşca cu pui de aur. Şi tatăl nostru a fost în permanenţă alături de noi, a fost durul familiei ca să zic aşa. Pe tatăl meu îl alint "vikingul meu". Tata este o structură aparte. Dar eu nu am citit cărţi de parenting, am învăţat să fiu părinte de la mama.” a spus Monica Anghel cu lacrimi în ochi.

Monica Anghel a fost la un pas de moarte din cauza unei operaţii

Puţine persoane ştiu că în anii trecuţi, vedeta a apelat la un doctor pentru a face o operație de liposucţie. Din nefericire, operaţia nu a fost o reuşită şi cântăreaţa a fost la un pas de moarte.

„În trecut am făcut o liposucţie şi a fost ceva rău, rău.. Din păcate, cel care a făcut „chestiunea" respectivă a şi murit între timp şi nu vreau să vorbesc despre asta. Am declarat că era să mor, pentru că făcusem septicemie, dar niciodată în viaţă nu am spus că am vrut să mă sinucid.” a precizat Monica Anghel.

Cum a cunocut-o Monica Anghel pe Jojo

Citeste si: „M-a tăiat la gât cu cuțitul, mi-a ars hainele!” Cerasela Rogen a trăit o copilărie traumatizantă

Monica Anghel

[Sursa foto: Instagram]

După o prietenie foarte bună cu regretatul Gyuri Pascu, Monica a fost cooptată în celebrul grup de umor, Divertis. Într-o zi a primit o veste de la Toni Grecu.

„A venit Toni şi mi-a spus că o să mai avem o colegă. Şi eu am zis: „bai Tonică, ce colega sa mai vină?! Nu mai vine nimeni! Şi a venit Jojo, care în momentul de faţă este una dintre prietenele mele cele mai bune. O bijuterie de om! Mi-a spus târziu că ei i-a fost frică un de zile de mine! Îi era frică se şi uite la mine. Pentru că i se părea că sunt îngrozitor de rea! Bine... Este drept că atunci când a venit m-am uitat puţin aşa din sprânceană. Pentru că aveam idei preconcepute.” a spus Monica Anghel.


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu înseamnă că trebuie să o bat sau să o lovesc.” Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă. Vedeta, în lacrimi pe rețelele de socializare

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Totul despre genunchii în X, o afecțiune frecventă printre copii. ”În momentul în care aleargă se duc genunchii spre interior.”

Cum îi explicăm adolescentului că părinții divorțați au o altă relație? "Copilul trebuie să înțeleagă situația și să fie conștient că părintele este fericit și în...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri