„Îmi este foarte dor de tine!” Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure. Suferea foarte mult după pierderea unei persoane apropiate

„Îmi este foarte dor de tine!” Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure. Suferea foarte mult după pierderea unei persoane apropiate
„Îmi este foarte dor de tine!” Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure. Suferea foarte mult după pierderea unei persoane apropiate

Stephan Pelger s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Află din rândurile următoare cu ce s-a confruntat designerul.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață, astăzi, în atelierul său din București. Designerul s-a confruntat ani buni cu depresia și insomniile, iar în ultimul timp starea sa de sănătate s-a agravat. Cel care l-a găsit mort a fost chiar un vecin, iar cauza morții a fost sinucidere prin spânzurare.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte de a se spânzura

Citește și: Cine a fost Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure[Sursa foto: wowbiz]

Stephan Pelger și-a petrecut ultimii săi ani din viață într-un mod tragic. Designerul a avut parte în anul 2018 de un incident tragic la Cannes, acolo unde a fost răpit, bătut și jefuit de două femei.

Ulterior, acest eveniment a avut un impact considerabil pentru designer, care s-a confruntat mulți ani cu depresia și cu insomniile.

Pe lângă acestea, Stephan Pelger avea ascundea în sufletul său o durere mare cauzată de pierderea unei persoane apropiate. Designerul a postat în mediul online ultimul mesaj înainte de a-și lua viața. Prin intermediul acestuia, Stephan Pelger și-a exprimat dorul profund față de tatăl său care s-a stins din viață în anul 2019.

Ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger au fost unele de suferință. Chiar de ziua tatălui său, designerul a postat un mesaj emoționant prin intermediul căruia a mărturisit cât de dor îi este de figura paternă, urându-i „la mulți ani”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

La mulți ani Tata ne este foarte dor de tine.

Odihnește-te ”, a fost mesajul pe care Stephan Pelger l-a postat în mediul online, în urmă cu doar două zile.  

Stephan Pelger a fost înfiat la vârsta de doar un an. Astfel, chiar dacă Mathias Pelger nu a fost tatăl său natural, designerul l-a iubit necondiționat și a suferit mult în urma pierderii lui.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure[Sursa foto: wowbiz]

Stephan Pelger suferea de depresie și insomnii

Citește și: Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Incidentul prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani l-a traumatizat pe Stephan Pelger. În urma acestuia, designerul s-a confruntat cu depresii și cu insomnii. În cadrul unei emisiuni televizate, Pelger a povestit că își administrează un tratament medicamentos pentru a face față acestor stări. Cu toate acestea, pastilele pe care le lua dădeau dependență și erau foarte toxice.

Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești.

Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor. ”, a dezvăluit Stephen Pelger.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”,  se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies